KbenP AXI image
28 jun

AXI op Live!2022: Organisatie-breed samenwerken dankzij AXI Adaptive Case Management

1931 Congrescentrum 's-Hertogenbosch, 

, Nederland

In 2022 brengt KBenP voor de achtste keer medewerkers binnen de Nederlandse overheid samen om de digitalisering binnen hun overheidsinstelling te optimaliseren.

 

Live! KBenP zorgt voor hét moment in Nederland waar deelnemende partners van verschillende softwareapplicaties demonstraties geven over hun oplossing en aanpak

 

Ook AXI is opnieuw van de partij om u AXI's Zaaksysteem voor de Overheid voor te stellen.

 

Na een (eenmalige) online editie heeft KBenP besloten om dit jaar het event weer fysiek te organiseren in congrescentrum 1931 in ’s-Hertogenbosch.

Datum:

Dinsdag 28 juni 2022

 

Locatie:

1931 Congrescentrum, Oude Engelenseweg 1, 's-Hertogenbosch

 

Tijdstip:

De deuren van het centrum zijn geopend van 9h00 tot 16u30

 

Doelgroep:

Iedereen binnen de (semi)publieke overheid met een interesse voor informatiemanagement, digitalisering, applicaties en netwerken.


Kosten:

Gratis voor medewerkers van (semi)publieke organisaties.

 

Voor info:

Neem contact op met Elise Boone

Kom langs op de AXI stand en kom meer te weten tijdens onze presentatie

 

Volg de AXI's Adaptive Case Management sessie wanneer het voor u best past.

 

Er zijn twee tijdstippen voorzien:

 

  • van 10:00 tot 11:00
  • van 11:15 tot 12:15

 

Het event draait om het zien, beleven en ervaren van de verschillende systemen op de markt. Tijdens Live!2022 ligt de nadruk op live demo's waar deelnemers fysiek kunnen volgen.

 

U heeft bovendien de kans om te netwerken in de foyer aan de standen van deelnemende partijen.

AXI op LIVE!2021
AXI op LIVE!2022

AXI's zaaksysteem voor de overheid: organisatie-breed samenwerken

Ontdek de kracht van AXI Adaptive Case Management

 

Kom op 17 maart 2022 luisteren naar AXI's visie over digitaal samenwerken en maak kennis met onze opgebouwde best practices bij diverse klanten binnen de publieke sector in Nederland én België; elk met hun specifieke waarden en unieke behoeften.

 

Meer dan ooit stroomt informatie digitaal tussen de burger, de overheid en haar partners. De integrale visie van AXI op informatievoorziening, het wetgevend kader en de vertaling naar een Adaptive Case Management oplossing, biedt de overheid een krachtige oplossing voor deze uitdagingen. 

 

Onze klanten

 

We werken volop samen met verschillende en unieke overheidsorganisaties in domeinen zoals toelatingen en vergunningen, bezwaar en beroep, subsidies en toelagen, klachten of andere kennisgestuurde processen. 

 

Anders dan ‘klassiek’ zaakgericht werken, werkt AXI op basis van de wereldstandaard CMMN en werken we oplossingen uit voor ZBO’s, agentschappen, inspecties, provincies en de Rijksoverheid. 

 

Wat mag u verwachten?

 

In deze live sessie lichten Koen Laurijsen en Koen De Maesschalck aan de hand van een demonstratie de kracht toe van adaptive case management en hoe AXI dit concreet vertaalt naar een end-to-end oplossing voor kenniswerkers binnen de overheid

 

We spelen daarbij in op de groeiende behoefte aan het organisatie-breed digitaal samenwerken, kennisdeling en de inzet van componenten binnen Microsoft 365® zoals SharePoint Online en de oriëntatie van overheden op het werken binnen de Public Cloud.