AXI kennissessie - AXI Adaptive Case Management
20 jun

AXI kennissessie - Ontdek de kracht van digitaal dossierbeheer voor de overheid

Silversquare North in Brussel

, België

Dossierbeheer digitaliseren in een doorlooptijd van zes weken? Dat kan.

 

Tijdens deze kennissessie wordt aan de hand van een concrete klantcase getoond hoe AXI samen met het Vlaams Mensenrechteninstituut - een nieuw opgerichte organisatie binnen de Vlaamse Overheid - in 6 weken tijd een website en dossierbeheersysteem klaar hadden voor gebruik dankzij AXI Adaptive Case Management.

 

Het VMRI - dat als onafhankelijk instituut de mensenrechten in Vlaanderen beschermt en bevordert - was tijdens het project nog volop in oprichting. Het bleek niet alleen een gigantische uitdaging wat de snelheid van oplevering betrof, AXI diende tijdens de looptijd van het project steeds rekening te houden met een maximale ontzorging en een zo laag mogelijke werklast voor de opdrachtgever. AXI zorgde ook voor de naadloze integratie met de veiligheidsbouwsteen Toegangs- en Gebruikersbeheer van Vlaanderen (ACM-IDM).

 

Benieuwd hoe AXI dit project gerealiseerd heeft? Onze experten vertellen er u graag alles over tijdens deze kennissessie.

 

Datum:

dinsdag 20 juni 2023

 

Duurtijd kennissessie:

1 uur

 

Uurregeling:

U heeft de keuze tussen een sessie die start om 10:00, 11:00, 14:00 of 15:00

 

Locatie

Silversquare North - Koning Albert II Laan 4, 1000 Brussel - Google Maps

 

Doelgroep:

Beleidsmedewerkers uit de overheid

 

Deelnamekost:

U kunt kosteloos deelnemen als u tot de doelgroep behoort.

 

Vragen of aanvullende info:

Chiel Elen - Business Development Manager Public bij AXI
mail: chiel.elen@axi.be - mobiel: +32 494 42 53 48

Wat mag u verwachten?

 

Tijdens deze kennissessie vertellen Chiel Elen, Business Development Manager Public, en Astrid Thijs, Functional Analyst / UX Designer bij AXI, u aan de hand van een concrete klantcase bij het Vlaams Mensenrechteninstituut (VMRI) alles over de mogelijkheden van de AXI Adaptive Case Management oplossing,

 

De doorlooptijd van het project in detail

 

 • Eind december 2022 lanceerde het VMRI een werkaanvraag via de minicompetitie van het ICT-raamcontract van de Vlaamse Overheid (Perceel 5 - Applicatiediensten).
 • Begin februari 2023 werd de opdracht aan AXI gegund.
 • Op 10 maart 2023 - in een recorddoorlooptijd van amper 6 weken - was de website en het digitaal dossierbeheersysteem klaar voor gebruik.

 

Groeiambities en flexibiliteit

 

Van bij de start van het project sprak VMRI duidelijk haar groeiambities uit wat resulteerde in een bijzonder snelle opstart van de organisatie.

 

Desalnietemin was het voor de organisatie een absolute must om gradueel extra functionaliteiten aan de website en het dossierbeheersysteem te kunnen toevoegen op basis van nieuwe inzichten en extra behoeften.

 

Een perfecte match én keuze - zo bleek - voor AXI Adaptive Case Management.

  Het format van deze sessie

   

  • AXI deelt graag haar kennis en ervaring met u aan de hand van een concrete klantcase bij het Vlaams Mensenrechteninstituut.
  • Er wordt voldoende ruimte voorzien om al uw vragen te beantwoorden. Vragen kunt u ook vooraf doorgeven via het inschrijvingsformulier zodat onze sprekers uw vragen perfect kunnen voorbereiden. 

  Over AXI Adaptive Case Management

  AXI Adaptive Case Management is een flexibel en vlot aanpasbaar digitaal platform waarmee overheidsorganisaties hun bedrijfsprocessen en dossiers efficiënter kunnen beheren en vlot kunnen samenwerken.

   

  Het platform is ontworpen in een baanbrekende technologie om uw dossierbeheeroplossing mee te laten evolueren met veranderende behoeften of noden:

   

  • Ontwerp uw applicatie in een gebruiksvriendelijke low-code modelleeromgeving

  • Standaard webgebaseerde dashboardschermen zijn beschikbaar voor het opstarten, monitoren en uitvoeren van casewerk

  • Een ingenieuze event processing engine automatiseert de case vooruitgang en traceert elke beweging

   

  Dankzij voortschrijdend inzicht en diepgaande, realtime analyses kunnen wij onze oplossing aanpassen en optimaliseren zonder de code te moeten herschrijven.

   

  Ontdek het platform