ICT4care AXI
17 mei

AXI is aanwezig als Platinum Sponsor op het 25ste colloquium van ICT4care

De Montil, 1790 Affligem

, België

Op dinsdag 17 mei gaat de 25ste editie van het ICT4care colloquium door: Hét congres rond ICT & gezondheidszorg in België. 

 

Ook AXI is aanwezig als Platinum Sponsor en toont u haar innovatieve business oplossingen voor de zorg waaronder het Elektronisch Verpleegkundig Dossier, de AXI E-Voting oplossing voor sociale verkiezingen, AXI's Digital Workplace oplossingen en hoe u meer datagedreven kunt werken dankzij moderne dataplatforms met interactieve dashboards en datagestuurde apps.

 

Het congres gaat door in De Montil in Affligem. Bij dit betalend event is inschrijven verplicht. 

 

Datum:

dinsdag 17 mei 2022

 

Tijdstip:

Van 10:00 tot 17:00 

 

Locatie:

De Montil, Moortelstraat 8, 1790 Affligem

 

Doelgroep:

Het congres richt zich tot algemene ziekenhuizen, geestelijke gezondheidszorg, ouderenzorg, eerstelijnszorg, hogescholen departement verpleegkunde, opleidingscentra en softwareontwikkelaars.

 

Deelnamekost:

Inschrijven is betalend en kan via de link onderaan deze pagina.

 

Vragen of aanvullende info:

Neem contact op met Elise Boone +32 4 74 24 59 82

Het  ICT4care 2022 programma

 

Experten uit diverse ICT vakgebieden vertellen u graag meer over hun producten om uw organisatie innovatiever te maken.

 

Diverse presentaties & cases

 

Het congres staat in het thema van cybersecurity, cloudplatformen, digitale werkplek, tracking & tracing, planning-beheer, productiemanagement en nog veel meer.

 

Zowel in de voormiddag als in de namiddag kunt u deelnemen aan presentaties en cases van uiteenlopende organisaties en IT-experten.

 

Minsterieel bezoek

 

Ook Wouter Beke, Vlaams minister van Welzijn, Gezin, Volksgezondheid en Armoedebestrijding, is van de partij.

 

Hij gaat dieper in op 'ICT en gezondheidszorg in Vlaanderen. Hoe kan ICT ons ondersteunen om de zorg optimaal te organiseren. Wat is de visie van de Vlaamse overheid?'.

Kom luisteren naar de AXI presentaties

Carlo en Dries
11:00 - 11:30

Online samenwerken productiever, veiliger en kostefficiënter maken dankzij het krachtig M365 SaaS platform

 

Sinds COVID-19 hebben bedrijven grote inspanningen geleverd en fors geïnvesteerd om hun medewerkers op een veilige en online manier te laten (samen)werken met collega’s, klanten en partners. Tijd om te ontdekken hoe medewerkers nog productiever, veiliger en kostefficiënter kunnen werken vanaf hun ‘digitale werkplek’ met behulp van het M365 SaaS platform.

 

Tijdens deze sessie legt Carlo Usala, Presales Modern Workplace bij AXI, uit hoe AXI uw zorginstelling kan begeleiden bij de evaluatie van de huidige IT-omgeving en bij het uittekenen van een IT-roadmap met gebruik van het M365 samenwerkingsplatform (met o.a. Exchange, SharePoint, OneDrive en Teams). Daarnaast toont Dries hoe via MS Power Platform routinetaken snel en eenvoudig geautomatiseerd kunnen worden via Power Automate.

 

De gebruikerservaring en beleving van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en de motivatie van medewerkers. Maar het vlot uitrollen, up-to-date houden en beschermen van Windows 10 bedrijfsapparaten is minstens even belangrijk. Ook voor medewerkers met eigen devices (BYOD) dient het aanloggen op het M365 platform beveiligd en gecontroleerd te gebeuren.

 

Tijdens deze sessie gaat Dries Verdonckt, M365 Strategist bij AXI, dieper in op de voordelen en de uitgebreide functionaliteiten van de managed cloud Microsoft Endpoint Manager (MEM) oplossing. Dankzij de oplossing worden bestaande en nieuwe endpoints van medewerkers steeds geautomatiseerd geleverd, geconfigureerd en voorzien van de meest up-to-date Windows 10 security updates.

Carlo Usala & Dries Verdonckt
Presales Modern Workplace & M365 Strategist bij AXI
Nordine
14:00 - 14:30

AXI E-voting: De digitale kiesoplossing voor het efficiënt organiseren van uw sociale verkiezingen


Het organiseren van sociale verkiezingen vormt een grote uitdaging voor HR teams. Organisaties die beroep doen op AXI's digitale kiesoplossing: AXI E-voting, kunnen rekenen op de meest efficiënte ondersteuning voor de organisatie en haar medewerkers. 

 

Dankzij AXI E-voting kan volledig anoniem gestemd worden en dit zowel vanuit een stemhokje als vanaf de werkplek. De oplossing is eenvoudig in te richten en te gebruiken en kan bovendien snel gekoppeld worden met alle ondersteunende software die door de sociale secretariaten wordt aangeboden.

 

AXI E-voting biedt niet alleen voordelen voor de HR afdeling maar ook voor de sociale partners zoals het ondersteunen en verhogen van de participatiegraad, het wegvallen van complexe administratieve taken, de vermindering van operationele kosten met 30 tot 50%; een realtime opvolging en transparante controle.


Tijdens deze sessie vertel Nordine Demmou aan de hand van AXI klantsuccesverhalen hoe AXI E-voting verschillende organisaties, waaronder ziekenhuizen, geholpen heeft bij de organisatie van de recentste sociale verkiezingen.

Nordine Demmou
Business Unit Manager E-Voting bij AXI
Bjorn Vergaelen
14:30 - 15:00

i-mens customer case - Efficiëntere patiëntrondes dankzij het gebruik van het Elektronisch Verpleegdossier op tablet

 

Als expert in de zorgsector heeft AXI de vereisten en uitdagingen van i-mens vertaald naar een mobiele oplossing die een antwoord geeft op de grote organisatorische complexiteit van de thuiszorg. Denk hierbij aan (dagdagelijkse) vraagstukken zoals ‘hoeveel personeelsleden zijn aan het werk?’, ‘hoeveel patiënten moeten er verzorgd worden?’ en ‘hoe organiseren we de rondes van onze zorgkundigen zo optimaal mogelijk?’

 

De nieuwe oplossing bestaat uit een intuïtieve, mobiele frontend die zorgkundigen via een tablet kunnen beheren en waarbij de backoffice die volledig in het AXI datacenter wordt gehost, de ingegeven patiëntendata via pc kan consulteren en verwerken.

 

Dankzij het Elektronisch Verpleegdossier kunnen de verpleegkundigen hun agenda, rondes en patiëntendossiers real-time opvolgen en beheren. In de backoffice worden voor de zorgkundigen de planningen automatisch opgesteld aan de hand van een stratenplan applicatie. Op de tablet app kunnen zij zo hun planning visualiseren en via de ingebouwde eID lezer alle benodigde patiënteninfo oproepen tijdens hun bezoeken.

 

Bovendien werd enerzijds voorzien in een gestroomlijnde integratie met het bestaande applicatielandschap van i-mens maar ook met externe systemen voor zorgverleners en patiënten.

Bjorn Vergaelen
Operations Manager bij AXI