We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
M365 AXI
Logo axi strategy

Employee Productivity Services

AXI helpt u de betrokkenheid, vaardigheden en tevredenheid van medewerkers te boosten door uw medewerkers snel en eenvoudig in verbinding te stellen met klanten, collega's en partners via het Microsoft 365-platform. Of u nu M365 en SharePoint wilt reorganiseren, optimaliseren, migreren of uitrollen, wij kunnen u helpen.

 

Met de mogelijkheden van M365 biedt AXI nieuwe manieren van werken en nieuwe kansen voor werknemers om nog beter aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Migratie naar Microsoft 365

Een goede voorbereiding is het halve werk. In overleg bepalen we de migratiestrategie en werken we het migratieplan uit. We denken na over de integratie met on-premise systemen en zorgen voor de opschoning van de huidige omgeving. Doordat we goede kennis hebben van de mogelijkheden en de beperkingen van het Microsoft 365 en Azure platform kunnen we u perfect adviseren op het vlak van: werken in een hybride omgeving, het verbinden van uw bestaande Exchange omgeving met Microsoft 365 accounts, keuze van het juiste supportplan, export van archieven, beperkingen op het vlak van retentietijd van berichten, back-up in de cloud, ondersteunde features, en zoveel meer. Om de hobbels voorafgaand aan de migratie te tackelen, bieden we u een cloud readiness assessment aan.

Microsoft 365 beheer

Met onze AXI365 Services voorkomt u risico's op het vlak van beschikbaarheid, veiligheid, performantie en functionaliteit. De managed workplace solution omvat: implementatie- en integratie services, enterprise level security, advanced threat protection, authentication services, change management, workplace capacity analytics en capacity planning, performance tuning, monitoring & reporting en het volledige lifecycle management. Onze servicedesk beantwoordt de technische en functionele vragen. Daarnaast geven wij u inzicht in de gebruikte Microsoft 365 licenties en krijgt u helder advies hoe u deze optimaal kunt inzetten.

In vier stappen naar

een user-centric

Microsoft 365 omgeving

 

Microsoft 365 is het platform bij uitstek om de productiviteit, efficiëntie en samenwerking in uw organisatie te verhogen. 


Er is meer dan Word, Excel en Outlook. Ontdek samen met AXI hoe uw medewerkers efficiënter kunnen werken door tijdrovende processen te stroomlijnen en te automatiseren. Kies voor slim documentbeheer met SharePoint Online. Krijg heldere inzichten met Power BI. Integreer naadloos alle M365 applicaties en services met Teams, de hub voor uw communicatie, samenwerking en projectplanning.