Een beheersbare cloud infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties en data

On-demand AXI Cloud sessie

 

IT infrastructuur dient steeds flexibel en schaalbaar te zijn waardoor IT teams onder grote druk komen te staan om applicaties en data snel ter beschikking te stellen aan de business. Kan een traditionele approach met een eigen on-premises infrastructuur de nodige garanties bieden voor deze uitdagingen?

Header logo

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Tijdens deze sessie lichten Sofie Turcksin en Peter Neefs de business drivers toe die van een hybride cloud een waardevolle ‘next step’ kunnen maken voor uw IT omgeving. Ze leggen uit met welke bouwstenen een hybride cloud opgezet kan worden en welke services AXI kan bieden tijdens en na het volledige traject. Tot slot verduidelijken ze waarom organisaties bij AXI niet alleen terecht kunnen voor de opzet en de migratie, maar hoe ze bovendien optimaal ontzorgd wordt, ongeacht de locatie van de IT systemen en data.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: Of u nu een IT of eerder een business achtergrond heeft, in deze sessie wordt rekening gehouden met uw interesses en kennisdomeinen.
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Sofie Turcksin.

Ik schrijf me in

 

AXI Cloud Event - On-demand sessie: Een beheersbare cloud infrastructuur voor bedrijfskritische applicaties en data

axi

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

 

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business. Een goed georchestreerde adoptie van een consumption based hybrid cloud omgeving biedt stevige mogelijkheden om uw business te versnellen.

 

Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw hybrid cloud strategie. We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie.