Digitaal overheidstalent mobiliseren overheen de grenzen van departementen

On-demand sessie

 

Dr. Philip Rogiers is post-doctoraal onderzoeker aan de KU Leuven. In het kader van zijn doctoraal onderzoek in de context van de overheid bestudeerde Philip de toekomst van human resource platformen, met focus op het ontsluiten van digitaal talent via online marktplaatsen. De digitale talentenmarkt is een radicaal nieuw bottom-up concept van interne mobiliteit om freelance-economie ideeën in (publieke) organisaties te introduceren. Philip legt aan de hand van de Open Opps case (VS) uit hoe het concept werkt en wat de rol van digitaal leiderschap is. 

Header logo

Praktische info

​​​​

  • Doelgroep: Overheidsfunctionarissen, ambtenaren en stakeholders met een interesse in het thema digitale transformatie. Leidinggevenden, beslissingsnemers en innovation leaders binnen de brede overheidssector.
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Jean Blondeel

Ik schrijf me in

 

On-demand sessie - Digitaal overheidstalent mobiliseren overheen de grenzen van departementen

Bekijk de sessies van de andere sprekers ook on-demand

Afbeelding
Foto van Aline Muylaert

Hoe representatieve inspraak van burgers organiseren?

Aline Muylaert is Co-Founder van CitizenLab, een e- democratieplatform dat overheden in staat stelt hun burgers rechtstreeks inspraak te geven in het beleid en werd in 2018 bekroond als Forbes 30 Under 30 Europe.

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
Foto van Bart Rosseau

Meer doen als digitale stad: data, innovatie, digitalisering en sterke ecosystemen

In het kader van het toekomstbeleid van de Stad Gent zet Bart Rosseau als Data en Informatie Manager bij Stad Gent zijn vleugels onder de verschillende initiatieven rond data, innovatie en digitalisering.

Bekijk hier de on-demand sessie