De succesvolle uitrol van MS Teams

On-demand AXI Cloud sessie

 

Microsoft Teams is dé tool voor communicatie en samenwerking binnen en tussen organisaties. Met inmiddels 75 miljoen actieve gebruikers heeft de adoptie van MS Teams de afgelopen maanden een gigantische sprong gemaakt en is het de juiste stap naar een meer gepersonaliseerde moderne digitale werkplek.

Header logo

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

Het uitrollen van Microsoft Teams zonder vooraf een degelijk governance plan uit te werken, is niet zonder risico's. De creatieve eindgebruiker krijgt een set tools ter beschikking met verspreide informatie en onduidelijke rollen en verantwoordelijkheden als gevolg. Dit maakt het vaak moeilijk om het juiste team of de correcte informatie terug te vinden. In deze sessie zoomt Klaas Lauwers in op de belangrijkste redenen waarom Microsoft Teams governance nodig heeft en hoe AXI consultants kunnen helpen bij een degelijk plan van aanpak door gebruik te maken van MS Power Apps.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: Of u nu een IT of eerder een business achtergrond heeft, in deze sessie wordt rekening gehouden met uw interesses en kennisdomeinen.
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Isalien Van Laere.

Ik schrijf me in

 

AXI Cloud Event - On-demand sessie: De succesvolle uitrol van MS Teams

Blijf up-to-date via onze Employee Productivity blogs