De kracht van een schaalbaar API Management Platform

API's bouwen, implementeren en aanbieden is lang niet voldoende. Het blijft een uitdaging om alle beschikbare databronnen en informatiestromen goed in kaart te brengen en toepassingen en systemen perfect met elkaar te integreren.

 

Dankzij de opzet van een API Management Platform kunt u genieten van klant-en-klare functies zoals analyse en API-documentatie, een open source oplossing voor authenticatie en autorisatie waarbij aspecten zoals betaalbaar, compleet en schaalbaar aan de orde zijn.

 

Header logo

Uw API's beheren, beveiligen en testen

 

Om beter en sneller te kunnen samenwerken met burgers, partners en (overheids)organisaties dient u bedrijfskritische interne API’s op een beveiligde en beheersbare manier aan te bieden aan de buitenwereld via een schaalbaar API beheerplatform. Zo kan data uit zowel moderne applicaties als oudere systemen sneller dan ooit met elkaar verbonden worden door API's te bouwen en te hergebruiken.

Een API Management Platform dat voldoet aan uw eisen

Security

Beveiligt alle API's via een consistent security model.

Overview

Zorgt voor een duidelijk overzicht. Welke API's staan in productie? Over welke versies beschikt u? Welke API's staan in acceptatie of in development?

Consumers

Blijf op de hoogte welke partijen uw API's gebruiken en aanroepen.

Usage & Performance

Check het gebruik en de performance van uw API's. Hoeveel calls zijn er per maand? Welke API's zijn het populairst?

Release & Version Management

Welke versies van uw API's zijn er? Zo kunt u eenvoudig een API repliceren of vervangen.

Sign up

Gebruikers kunnen zich eenvoudig aanmelden om uw API's via self-service model te gebruiken.

Onze dienstverlening rond het beheer van API's

De AXI integratie consultants ondersteunen bij de keuze, de installatie, de implementatie, de training en de support van het gekozen API Management Platform:

 

  • Het selectietraject: hulp bij de keuze van het geschikte API Management platform op uw maat en volgens uw behoeftes en vereisten. 
  • Wij nemen de installatie en de configuratie van het gekozen beheerplatform voor onze rekening. We hebben ruime ervaring met de integratieoplossingen van bijvoorbeeld Microsoft Azure en Gravitee.io.
  • Implementatie, training & coaching: wij begeleiden bij het correct gebruik op basis van best practices en guidelines.
  • Via een Service Level Agreement ontzorgen wij uw volledige omgeving.

Ik wens meer informatie voor mijn overheidsorganisatie