Cloud native ontwikkeling

We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Developers aan het werk
Logo axi strategy

Cloud infrastructuur biedt organisaties de nodige flexibiliteit en schaalbaarheid om deze moeiteloos te doen meegroeien met uw organisationele behoeftes.

Een belangrijk aspect om cloud infrastructuur ten volle te benutten, is het ontwikkelen en runnen van applicaties in de cloud.

 

AXI kan u begeleiden bij het ontwikkelen van cloud native applicaties en/of de migratie van bestaande on-premises applicaties naar de cloud.
 

Onze aanpak

 

AXI kan u helpen in een of meerdere van onderstaande fase of bij het realiseren van totaalconcepten met behulp van onze diepgaande en jarenlange expertise in de Microsoft en de Oracle stack.

 

Onze unieke positionering als partner die zowel strategisch als operationeel met u meedenkt en onze competence centres die alle aspecten van cloud native onderschrijven dragen bij aan uw succesverhaal.

Workshop

 

 

We starten met een business en process analyse om de business case te kunnen uitdiepen.

 

 

In deze fase worden de (microservices oriented) cloud architecturen ontworpen en wordt het design van de cloud infrastructuur gemaakt.

 

 

We helpen bij het ontwikkelen van de loosely coupled cloud applicaties door middel van DevOps en Agile methodieken.

 

 

We begeleiden bij het runnen van de cloud native applicaties en bieden end-to-end support waar nodig.

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

 

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business. Een goed georchestreerde adoptie van een consumption based hybrid cloud omgeving biedt stevige mogelijkheden om uw business te versnellen.

 

Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw hybrid cloud strategie. We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie.