Cloud native applicaties bouwen in Microsoft Azure op maat van de business

On-demand AXI Cloud sessie

 

Voor de meeste organisaties levert het beheer van de IT infrastructuur geen inherente business waarde op. Door gebruik te maken van Microsoft Azure kan de IT infrastructuur gedeeltelijk of volledig in de cloud beheerd worden. Op die manier komt ruimte vrij om waardevolle applicaties voor medewerkers en klanten te bouwen en snel uit te rollen.

Header logo

Waarom u deze on-demand sessie niet mag missen

 

In deze sessie toont Sebastiaan Mindreau via een hands-on voorbeeld hoe organisaties snel en eenvoudig een cloud native B2B portal kunnen opzetten in Microsoft Azure via microservices.

Praktische informatie

 

  • Doelgroep: Of u nu een IT of eerder een business achtergrond heeft, in deze sessie wordt rekening gehouden met uw interesses en kennisdomeinen.
  • Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Voor al uw vragen kunt u steeds mailen naar Sabrina De Pauw.

Ik schrijf me in

 

AXI Cloud Sessie - Cloud native applicaties bouwen in Microsoft Azure op maat van de business

Ontdek meer over Business-to-Business portalen voor een efficiënte en succesvolle samenwerking

 

Technologische ontwikkelingen raken in een stroomversnelling en klanten stellen steeds meer en hogere verwachtingen, waardoor disruptie ontstaat binnen sectoren, tussen organisaties en ook binnen de organisaties zelf. Het samenwerken over de silo's heen en buiten de grenzen van uw organisatie, stelt u in staat om beter het hoofd te bieden aan hedendaagse uitdagingen.

 

Naast het gebruik van oplossingen zoals Microsoft Teams en Sharepoint om de interne productiviteit van uw organisatie te boosten, kunt u dankzij Business-to-Business portalen efficiënte en succesvolle samenwerkingen met klanten en partners opzetten.

 

Bereid u voor om snel te kunnen reageren en schakelen met behulp van ons futureproof B2B Framework. Met oog voor mens en technologie, werken we volgens een solide aanpak die uw specifieke noden voorop stelt en een concrete impact op uw bedrijfsvoering en resultaten heeft.

 

Ik wil alle on-demand webinars ontdekken