Dille & Kamille: AXI is meer dan een softwareleverancier
15/05/2024

Voor Dille & Kamille is AXI meer dan een softwareleverancier

In de hedendaagse retailwereld is een samenwerking die net zo natuurlijk en goed aanvoelt als de producten op de planken bij Dille & Kamille van cruciaal belang. Dille & Kamille, de keten die bekendstaat om zijn duurzame producten, heeft zo'n relatie opgebouwd met AXI, specialist in software en IT-oplossingen. Een partner, eerder dan gewoon softwareleverancier, is waar de keten naar op zoek was én gevonden heeft in AXI.  

 

 

Ontwikkelen waar écht behoefte aan is 

 

De samenwerking tussen Dille & Kamille en AXI is een toonbeeld van hoe IT niet alleen ondersteunend werkt, maar ook een drijvende kracht kan zijn. Met behulp van het door AXI geleverde kassasysteem, is Dille & Kamille in staat om in al haar winkels een efficiënte, klantvriendelijke winkelervaring te bieden. 

 

Luuk Engelberts, Manager ICT & processen bij Dille & Kamille, benadrukt bovendien hoe AXI niet alleen reageert op de behoeften, maar actief meedenkt en toekomstgerichte oplossingen ontwikkelt: 'Wat ik heel fijn vind aan onze samenwerking, is dat ze bij AXI meedenken en op hun roadmap zaken ontwikkelen waar wij ook echt behoefte aan hebben.' De proactieve aanpak heeft ertoe geleid dat AXI niet gewoon als leverancier van de kassaoplossing gezien wordt, maar écht als een partner die met haar expertise het verkoopproces naar een hoger niveau kan helpen tillen.   

 

Bekijk onderstaande video waarin Luuk Engelberts uitlegt hoe hij de samenwerking met AXI in de praktijk ervaart:

Please accept marketing-cookies to watch this video.