Junior Java Developer

Ervaring: Junior
Locatie: Breda | Gent | Willebroek

Als Java Developer ben je lid van één van onze Agile software teams en houd je je bezig met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks. Daarnaast horen analyses, development, testing en integratie uiteraard ook tot je takenpakket.

 

Je denkt mee met onze klanten om de applicaties niet alleen op technisch, maar ook op functioneel vlak te verbeteren. Volgens een Agile werkwijze geef je onze klanten op een mum van tijd de nodige feedback, zodat je snel kunt implementeren.

Afbeelding
Java Developer

Werken bij AXI betekent AXI

Vanuit onze Talent Academy zorgen wij ervoor dat jij je talenten als IT-professional maximaal kunt ontwikkelen en inzetten. Wij vinden het belangrijk dat jouw kennis up-to-date blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom stellen wij samen met jou een ontwikkelplan op. Je krijgt de kans om kennis en ervaring op te doen en je soft skills verder te boosten.

Je leert de nieuwste methodes en tools kennen. Bij AXI werken we agile en op basis van de Scrum methode. Jouw wensen zijn de basis voor jouw persoonlijk ontwikkelplan, dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van Java SE7/8 Fundamentals, OOAD met UML, Database Driven Application Development, SpringMVC, SQL, AngularJS, API,…

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Java Developer ben je lid van één van onze Agile software teams en houd je je bezig met de ontwikkeling van nieuwe toepassingen op basis van bestaande ontwikkelingsstandaarden en frameworks. Daarnaast horen analyses, development, testing en integratie uiteraard ook tot je takenpakket. Je denkt mee met onze klanten om de applicaties niet alleen op technisch, maar ook op functioneel vlak te verbeteren. Volgens een Agile werkwijze geef je onze klanten op een mum van tijd de nodige feedback, zodat je snel kunt implementeren.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een leuke, informele en flexibele werkomgeving met tal van activiteiten voor medewerkers, bieden we jou het volgende:

 

 • We werken binnen AXI hybride. Dit betekent dat je zowel vanuit onze moderne ingerichte kantoren in Breda, Willebroek of Gent kan werken of van thuis uit.
 • Ook tijdens het thuiswerken zorgen we voor een comfortabele werkplek.
 • We bieden je een aantrekkelijk loonpakket met een bedrijfsauto en tankkaart.
 • Je komt terecht in een aangename, informele en flexibele werkomgeving.
 • Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Regelmatig volg je opleidingen en workshops vanuit onze AXI Academy.
Java developer
Ben jij op zoek naar AXI in je job?

Word onze nieuwe Java Developer

Wat verwachten we van jou?

Je technische skills

 

 • Je hebt een goede kennis van Java en kennis van Maven, Spring Boot en SQL.  

Je softs kills

 

 • Je hebt een kritische mindset en durft de klant of de functionele analyse in vraag te stellen.  
 • Je bent leergierig en je wil op de hoogte blijven van de nieuwste technologieën.  
 • Je werkt het liefst in teamverband om projecten op te leveren voor klanten.  
 • Je hebt uitstekende communicatieve vaardigheden.  

Je diploma  

 

 • Professionele Bachelor of Master of gelijkwaardig door ervaring.  

Je taalvaardigheid  

 

 • Nederlands en goede kennis van het Engels en het Frans.  

Hoe pakken wij jouw sollicitatie concreet aan?

Je voelt aan dat deze job prima bij je past? Solliciteren bij AXI loopt als volgt:

 

 • Nadat we je sollicitatieformulier ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. We bekijken jouw cv aandachtig
  Als je profiel aansluit bij de vacature of een van de andere job opportuniteiten, nodigen wij je graag uit voor een oriëntatiegesprek met onze recruitment manager. Het oriëntatiegesprek is een open gesprek met jou: over wie je bent, wat je talenten en ambities zijn en wat je voor AXI wil betekenen.  Als we samen besluiten om een volgende stap te zetten, gaan we de tweede ronde in. Je praat met je toekomstige manager en krijgt de kans om met toekomstige collega's te praten. Akkoord met ons voorstel? Welkom bij AXI.
 • Feedback zekerheid
  Je mag er op rekenen dat we je snel een duidelijke feedback geven over je sollicitatie.
 • Vragen?
  Stuur naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Over AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Willebroek, Gent en Waver. 

 

We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten.

 

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld.

 

Bij AXI word je gestimuleerd om expertise uit te bouwen door opleidingen, trainingen en ervaringen. Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je eigen skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen. 

 

Heb je interesse? Mail dan zeker naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Direct solliciteren voor de job van Junior Java Developer

Onze HR verantwoordelijke gaat aan de slag met jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, txt, pdf, doc, docx.