Posit / RStudio Engineer

Ervaring: Medior
Locatie: Breda | Gent

Ben jij een gedreven IT engineer met een passie voor data science, open source software en klantrelaties? AXI is op zoek naar een Posit/ RStudio Engineer om ons team te versterken.

 

Als Full Service Partner (FSP) van Posit zijn wij verantwoordelijk voor het integreren van de Posit-producten binnen organisaties en fungeren wij als de brug tussen business teams, data science teams en IT. We helpen Nederlandse en Belgische organisaties Posit-producten te integreren in hun omgeving en hun use cases uit te werken.

Afbeelding
AXI Posit RStudio Engineer

Werken bij AXI betekent AXI

Vanuit onze Talent Academy zorgen wij ervoor dat jij je talenten als IT-professional maximaal kunt ontwikkelen en inzetten. Wij vinden het belangrijk dat jouw kennis up-to-date blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom stellen wij samen met jou een ontwikkelplan op. Je krijgt de kans om kennis en ervaring op te doen en je soft skills verder te boosten.


Je leert de nieuwste methodes en tools kennen. Jouw wensen zijn de basis voor jouw persoonlijk ontwikkelplan.

Hoe ziet jouw dag eruit?

Als Posit Engineer speel je een cruciale rol in het introduceren, installeren en bieden van support op de Posit producten (Posit Workbench, Posit Connect, Posit Package Manager) bij onze klanten. Je helpt onze klanten om het maximale uit deze producten te halen voor hun R/Python Data Science ontwikkeling.

 

Daarnaast ben je ook betrokken bij het uitbouwen van ons partnership met Posit. Als integraal onderdeel van de link tussen business teams, data science teams en IT, zorg je voor een soepele integratie van de Posit producten binnen organisaties. Dit betekent dat je afstemt met Posit specialisten, trainingen rond nieuwe producten en features rechtstreeks bij Posit volgt en meewerkt aan marketing en sales activiteiten om de AXI services rond Posit in de markt te zetten.

 

Als Posit Engineer voer je volgende taken uit:

 

 • Technische pre-sales calls samen met onze sales waarbij je de behoeften van de klant ontdekt, klanten kwalificeert voor bepaalde producten, en overtuigende uitleg (en demo's) geeft van de producten voor die klanten.
 • Post-sales engineering calls waarbij je potentiële serverconfiguraties en architecturen met klanten bespreekt, klanten helpt met het installatieproces, en best practices en workflows deelt voor het doen van data science in R en Python met behulp van Posit’s Pro Products.
 • Uitwerken van installatieguides met stap-voor-stap instructies voor installatie op linux-omgeving op basis van de Posit documentatie en aangepast naar de specifieke klantnoden.
 • Ontwikkeling van R/Python applicaties.
 • Bijdragen aan verschillende projecten, zoals het schrijven en onderhouden van documentatie, how-to artikelen, uitwerken van POC’s en demo's van de producten en mogelijkheden met R/Python.

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een leuke, informele en flexibele werkomgeving met tal van activiteiten voor medewerkers, kom je terecht in het #one.axi.team en bieden we jou het volgende:

 

 • We werken binnen AXI hybride. Dit betekent dat je zowel vanuit onze moderne ingerichte kantoren in Breda, Aartselaar, Willebroek of Gent kan werken of van thuis uit.
 • Ook tijdens het thuiswerken zorgen we voor een comfortabele werkplek.
 • We bieden je een aantrekkelijk loonpakket met een bedrijfsauto en tankkaart.
 • Je komt terecht in een aangename, informele en flexibele werkomgeving.
 • Samen stellen we een persoonlijk ontwikkelingsplan op. Regelmatig volg je opleidingen en workshops vanuit onze AXI Academy.
AXI Posit Engineer
Ben jij op zoek naar AXI in je job?

Word onze nieuwe Posit / RStudio Engineer

Wat verwachten we van jou?

Je technische skills

 

 • Je hebt een goed begrip van R en/of Python.
 • Je hebt ervaring met Linux en bent bekwaam in het werken met Git, Package Management, DevOps.
 • Interesse in het bouwen en ontwikkelen van R Shiny apps, plumber API's, Python dash apps, python fastapi's.
 • Je bent bekwaam in het definiëren van solution architectuur, netwerkrequirements (proxy, firewall), authenticatie, load balancing.

Je soft skills

 

 • Je bent een teamspeler, analytisch sterk,  proactief, en flexibel.
 • Je bent leergierig en ambitieus, met een passie voor Data Science en klantrelaties.
 • Je beschikt over uitstekende communicatievaardigheden, zowel in technische ICT-taal als in het overtuigen van zakelijke en niet-ICT-stakeholders.
 • Je hebt ervaring met of bent bereid te leren over productmarketing en salesactiviteiten.

Je diploma  

 

 • Je hebt een afgeronde HBO- of masteropleiding Informatica of Technische Informatica.

Je taalvaardigheid  

 

 • Nederlands en goede kennis van het Engels.

Hoe pakken wij jouw sollicitatie concreet aan?

Je voelt aan dat deze job prima bij je past? Solliciteren bij AXI loopt als volgt:

 

 • Nadat we je sollicitatieformulier ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. We bekijken jouw cv aandachtig
  Als je profiel aansluit bij de vacature of een van de andere job opportuniteiten, nodigen wij je graag uit voor een oriëntatiegesprek met onze recruitment manager. Het oriëntatiegesprek is een open gesprek met jou: over wie je bent, wat je talenten en ambities zijn en wat je voor AXI wil betekenen.  Als we samen besluiten om een volgende stap te zetten, gaan we de tweede ronde in. Je praat met je toekomstige manager en krijgt de kans om met toekomstige collega's te praten. Akkoord met ons voorstel? Welkom bij AXI.
 • Feedback zekerheid
  Je mag er op rekenen dat we je snel een duidelijke feedback geven over je sollicitatie.
 • Vragen?
  Stuur naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Over AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Aartselaar, Willebroek, en Gent.

 

We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten.

 

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld.

 

Bij AXI word je gestimuleerd om expertise uit te bouwen door opleidingen, trainingen en ervaringen. Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je eigen skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen. 

 

Heb je interesse? Mail dan zeker naar jobs@axi.nl of jobs@axi.be

Direct solliciteren voor de job van Posit / RStudio Engineer

Onze HR verantwoordelijke gaat aan de slag met jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, txt, pdf, doc, docx.