Functioneel Analist

Ervaring: Junior
Locatie: Willebroek

Als Functioneel Analist heb je een heel gevarieerde job. Je geeft workshops aan onze klanten over onze oplossingen, maar levert ook een technisch ontwerp op samen met de oplossingsarchitecten en projectingenieurs.

Afbeelding
Junior Functioneel Analist

Werken bij AXI betekent AXI

Vanuit onze Talent Academy zorgen wij ervoor dat jij je talenten als IT-professional maximaal kunt ontwikkelen en inzetten. Wij vinden het belangrijk dat jouw kennis up-to-date blijft en je jezelf kunt blijven ontwikkelen. Daarom stellen wij samen met jou een ontwikkelplan op. Je krijgt  de kans om kennis en ervaring op te doen en je soft skills verder te boosten.   


Je leert de nieuwste methodes en tools kennen. Bij AXI werken we agile en op basis van  de Scrum methode. Jouw wensen zijn de basis voor jouw persoonlijk ontwikkelplan, dit kan bijvoorbeeld zijn op het gebied van kennis vergroten van UML/BPMN/DMN of meer gericht op web technologieën zoals Rest, SOAP, Javascript. 

Hoe ziet jouw dag eruit?

Wat je binnen de functie van Functioneel Analist doet varieert van dag tot dag. Je geeft workshops aan klanten over onze oplossingen, maar levert ook een technisch ontwerp op samen met de oplossingsarchitecten en projectingenieurs. Uiteraard hoort hier ook het testen van de oplossing bij.  

 

Je bent verantwoordelijk voor het dagelijkse contact met klanten tijdens de implementatie en neemt de verantwoordelijkheid in de nazorg.  

 

Dit doe je uiteraard niet alleen. Je werkt nauw samen met het AXI Solution Delivery team en natuurlijk met onze klanten.  

Wat kun je van ons verwachten?

Naast een leuke, informele en flexibele werkomgeving met een uitgebreid en persoonlijk ontwikkelingstraject via onze AXI Talent Academy en tal van activiteiten voor medewerkers, kan je rekenen op: 

 

 • een voltijds (5/5) contract voor onbepaalde duur met een aantrekkelijk loonpakket.  Inclusief maaltijdcheques en een pensioenregeling.  Het startloon is afhankelijk van opleidingsniveau, ervaring en leeftijd.  

 • een bedrijfswagen en tankkaart (BE).  

Junior Functioneel Analist
Ben jij op zoek naar AXI in je job?

Word onze nieuwe Functioneel Analist

Wat verwachten we van jou?

Je technische skills  

 

 • Je bent oplossingsgericht, overzichtelijk, gestructureerd en accuraat.  

 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden aangezien je stakeholders zowel technische experts als business stakeholders zullen zijn.  

 • Je hebt een natuurlijke analytische manier om zakelijke, technische en organisatorische vereisten, drijfveren en uitdagingen in verschillende sectoren te begrijpen.  

 • Je bent klantgericht en hebt een sterk ontwikkeld verantwoordelijkheidsgevoel.  

 • Je bent gepassioneerd door het optimaliseren en automatiseren van complexe bedrijfsprocessen met innovatieve IT-oplossingen.  

 • Je hebt een hands-on mentaliteit en weet goed wanneer je heel methodisch en wanneer je pragmatisch moet werken.  

Je soft skills  

 

 • Je bent ondernemer.

 • Je kan zelfstandig werken en slimme oplossingen bedenken.

 • Je krijgt een kick van perfectie en resultaat boeken.

 • Je bent een echte teamspeler, acteert nooit solo, houdt altijd je team en de klant in gedachten.

 • Je bouwt alleen en op de expertise van je team.

 • Je bent leergierig.  

Je diploma  

 

 • Professionele Bachelor of gelijkwaardig door ervaring.  

Je taalvaardigheid  

 

 • Nederlands en goede kennis van het Engels en het Frans.  

Hoe pakken wij jouw sollicitatie concreet aan?

Je voelt aan dat deze job prima bij je past? Solliciteren bij AXI loopt als volgt:

 

 • Nadat we je sollicitatieformulier ontvangen hebben, gaan we direct aan de slag. We bekijken jouw cv aandachtig
  Als je profiel aansluit bij de vacature of een van de andere job opportuniteiten, nodigen wij je graag uit voor een oriëntatiegesprek met onze recruitment manager. Het oriëntatiegesprek is een open gesprek met jou: over wie je bent, wat je talenten en ambities zijn en wat je voor AXI wil betekenen.  Als we samen besluiten om een volgende stap te zetten, gaan we de tweede ronde in. Je praat met je toekomstige manager en krijgt de kans om met toekomstige collega's te praten. Akkoord met ons voorstel? Welkom bij AXI.
 • Feedback zekerheid
  Je mag er op rekenen dat we je snel een duidelijke feedback geven over je sollicitatie.
 • Vragen?
  Stuur naar jobs@axi.be

Over AXI

AXI is een allround IT partner in België en Nederland met meer dan 400 medewerkers en kantoren te Breda, Willebroek, Gent en Waver. 

 

We denken en werken strategisch, steeds gericht op het vinden van de meest optimale en duurzame oplossing voor de unieke behoeften van onze klanten.

 

We zijn steeds op zoek naar nieuw talent in de voortdurend transformerende IT wereld.

 

Bij AXI word je gestimuleerd om expertise uit te bouwen door opleidingen, trainingen en ervaringen. Je kennis deel je graag met collega's, zowel binnen je eigen team als over teams en functies heen, want van elkaar kunnen we echt leren.

 

Dankzij jouw persoonlijk ontwikkelingsplan krijg je bovendien de ruimte om je eigen skills en kennis steeds verder te ontwikkelen en zo je loopbaan zelf te sturen. 

 

Heb je interesse? Mail dan zeker naar jobs@axi.be

Direct solliciteren voor de job van Functioneel Analist

Onze HR verantwoordelijke gaat aan de slag met jouw sollicitatie en neemt zo snel mogelijk contact met je op.

Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: txt, rtf, pdf, doc, docx, odt.
Slechts één bestand.
256 MB limiet.
Toegestane types: jpg, jpeg, txt, pdf, doc, docx.