Consultancy

Onze consultants bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Ze delen hun kennis, expertise en ervaring met collega's, stakeholders en de klant en ondersteunen het sales team door middel van presentaties, demo’s en proof-of-concepts bij prospects en klanten.

Afbeelding
Consultants aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Teamlead Analytics en Insights

Expert
Breda | Gent | Willebroek

Het AXI Business Insights team zet zich dagelijks in om klanten data-driven oplossingen aan te bieden. 

Naast je verdiepende rol als teamcoach blijf je ook sterk betrokken bij het technische aspect van deze functie. Je werkt ongeveer 60% van je tijd als senior data engineer of data architect.

 

Functioneel Analist - Product Development

Medior
Gent

Je analyseert en vertaalt vereisten naar functionele ontwerpen voor nieuwe functionaliteiten in de AXI Adaptive Case Management softwareoplossing. Je hebt hierbij bijzondere aandacht voor de gebruiksvriendelijkheid, UX en consistentie binnen deze totaaloplossing.

Microsoft 365 Consultant

Junior
Gent | Willebroek

Als Microsoft 365 Consultant maak je deel uit van een jong en dynamisch team en sta je in nauw contact met onze klanten. Het is jouw taak om specifieke vraagstukken te vertalen naar concrete Microsoft 365 oplossingen.

Functioneel Analist

Junior
Willebroek

Als Functioneel Analist geef je workshops aan klanten over onze oplossingen. Je levert ook een technisch ontwerp op samen met de oplossingsarchitecten en projectingenieurs.

 

Data Engineer

Junior
Breda | Gent

Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het helpen van klanten bij het aanpakken van hun data-uitdagingen. Het Analytics & Insights team zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en het deployment van data pipelines bij onze klanten. Je werkt nauw samen met onze klanten, data architects, data analysts en engineering collega's.