Consultancy

Onze consultants bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Ze delen hun kennis, expertise en ervaring met collega's, stakeholders en de klant en ondersteunen het sales team door middel van presentaties, demo’s en proof-of-concepts bij prospects en klanten.

Afbeelding
Consultants aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Junior Implementatie Consultant

Junior
Breda

Als junior implementatie consultant zal je meewerken in het team dat zorgt voor de implementaties van onze aankoop en financiële software volgens de specifieke noden van onze klanten. Hierbij zal je meewerken aan het analyseren van de behoeften van de klant en adviseer je hen hoe de aankoop en/of financiële processen op de meest optimale manier kunnen worden ingericht in onze software.

Implementatie Consultant

Medior
Breda | Willebroek

Als implementatie consultant zorg je ervoor dat onze aankoop en financiële software wordt geïmplementeerd volgens de specifieke noden van onze klanten. Je weet als geen ander hoe je onze software kan stretchen en draagt actief bij in de verdere uitbouw en optimalisatie van de roadmap. 

Microsoft 365 Consultant

Expert
Gent

Als Microsoft 365 Consultant maak je deel uit van een jong en dynamisch team en sta je in nauw contact met onze klanten. Het is jouw taak om specifieke vraagstukken te vertalen naar concrete Microsoft 365 oplossingen.

Functioneel Analist

Medior
Breda | Gent | Willebroek

Als Functioneel Analist realiseer je strategische procesautomatisering en projecten op basis van onze Adaptive Case Management oplossing.  Dit doe je samen met het Solution Delivery team en onze klanten.

 

Data Engineer

Junior
Breda | Gent

Je maakt deel uit van een team dat zich richt op het helpen van klanten bij het aanpakken van hun data-uitdagingen. Het Analytics & Insights team zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en het deployment van data pipelines bij onze klanten. Je werkt nauw samen met onze klanten, data architects, data analysts en engineering collega's.