Consultancy

Onze consultants bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Ze delen hun kennis, expertise en ervaring met collega's, stakeholders en de klant en ondersteunen het sales team door middel van presentaties, demo’s en proof-of-concepts bij prospects en klanten.

Afbeelding
Consultants aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Functioneel Analist

Medior
Willebroek

Als Functioneel Analist werk je actief mee aan een groot softwareproject voor de federale overheidsdienst Justitie. Je zal meewerken aan de verdere digitalisering van de Belgische rechtbanken en andere juridische instanties.

Data Engineer

Medior
Breda

Als data engineer heb je naast sterke analytische en kritische denkvaardigheden ook een sterke interesse in Cloud Data Architecture, SQL, ETL Operations en Data Development. Je maakt deel uit van het AXI Analytics & Insights-team dat zorgt voor het ontwerp, de ontwikkeling en het deployment van data pipelines bij onze klanten.

Posit / RStudio Engineer

Medior
Breda | Gent

Ben jij een gedreven IT engineer met een passie voor data science, open source software en klantrelaties? AXI is op zoek naar een Posit/ RStudio Engineer om ons team te versterken. Als Full Service Partner (FSP) van Posit zijn wij verantwoordelijk voor het integreren van de Posit-producten.

Presales Consultant

Medior
Willebroek

Als Presales werk je onze visie op IT-services concreet uit naar nieuwe oplossingen en services op maat van onze klant. Je luistert naar de klant, bekijkt wat ze vandaag hebben en waar ze in de toekomst naartoe willen.