Consultancy

Onze consultants bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Ze delen hun kennis, expertise en ervaring met collega's, stakeholders en de klant en ondersteunen het sales team door middel van presentaties, demo’s en proof-of-concepts bij prospects en klanten.

Afbeelding
Consultants aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Technisch Analist

Expert
Willebroek

Je komt terecht in de Finance Solutions afdeling, waar op maat gebouwde applicaties in Oralce Apex worden ontwikkeld voor klanten in diverse sectoren. Je zal deel uit maken van een dynamisch team bestaande uit functionele analisten, technische analisten, UI/UX designers & ontwikkelaars.

Functioneel Analist

Medior
Willebroek

Als Functioneel Analist weet je perfect de noden van onze klanten te vertalen naar processen en applicaties. Je werkt nauw samen met onze UX/UI designer en het technische team om onze klanten een weldoordachte en gebruiksvriendelijke applicatie aan te bieden.

Microsoft 365 Consultant

Medior
Gent

Als Microsoft 365 Consultant maak je deel uit van een jong en dynamisch team en sta je in nauw contact met onze klanten. Het is jouw taak om specifieke vragen en beoeften te vertalen naar concrete Microsoft 365 oplossingen.

Implementatie Consultant

Medior
Breda | Willebroek

Als implementatie consultant zorg je ervoor dat onze aankoop en financiële software wordt geïmplementeerd volgens de specifieke noden van onze klanten. Je weet als geen ander hoe je onze software kan stretchen en draagt actief bij in de verdere uitbouw en optimalisatie van de roadmap.