Consultancy

Onze consultants bouwen oplossingen voor onze klanten met betrouwbare en marktconforme technologie van onder meer Microsoft, Oracle en IBM. Ze delen hun kennis, expertise en ervaring met collega's, stakeholders en de klant en ondersteunen het sales team door middel van presentaties, demo’s en proof-of-concepts bij prospects en klanten.

Afbeelding
Consultants aan het werk

Ontdek hier de volgende succesvolle stap in jouw carrière

Data Engineer

Expert
Breda

Als Data Engineer heb je een sterke interesse in Cloud Data Architecture, SQL, ETL Operations, Data Development, naast zeer sterke analytische en kritische denkvaardigheden. 

Business & Functioneel Analist

Medior
Breda

Als Functioneel (Business) Analist bij AXI ben je verantwoordelijk voor het analyseren van klantprocessen en deze te vertalen naar onze Adaptive Case Management software. Je speelt een sleutelrol bij het implementeren van onze softwareoplossing voor klanten binnen de Nederlandse en Vlaamse overheid.  

Analytics Engineer

Medior
Breda

Ben jij een gedreven Analytics Engineer met een passie voor data science, open source software en klantrelaties? Als Full Service Partner (FSP) van Posit zijn wij verantwoordelijk voor het integreren van de Posit-producten binnen organisaties en fungeren wij als de brug tussen business teams, data science teams en IT.