Het AXI
Financials platform

Beheer de inkoopprocessen en financiële processen van uw organisatie sneller en efficiënter met behulp van AXI’s Financials & Purchase to Pay software, gemaakt op uw maat.

 

En ondersteun uw strategie en bijgaande bedrijfsprocessen optimaal dankzij overzichtelijke real-time financiële inzichten.

Afbeelding
AXI Financials software screenshots
Image frames

Solide modules als bouwstenen voor een gezonde en toekomstbestendige organisatie

 

Onze modules vloeien naadloos in elkaar over en kunnen bovendien eenvoudig gekoppeld worden met uw operationele systemen en andere financiële of inkoop software. Apart of samen, in de cloud of on premises, via computer, tablet of smartphone, volgens uw behoeftes en wensen.

axi

Boekhouding & Financiën

 

In de financiële module kunnen uw essentiële boekhoudprocessen maximaal geautomatiseerd worden. De financiële medewerker wordt via taken en intuïtieve schermen door de flow heen gestuurd, waarbij manuele acties uitsluitend voorbehouden zijn voor uitzonderingen en controles.

axi

Begroting & Budget

 

De grote hoeveelheid data uit de boekhouding wordt in analytische rapporten en dashboards helder gevisualiseerd voor de eindgebruiker. Op die manier kunnen controllers en managers zowel budgetteringen en begrotingen uitermate snel en eenvoudig opstellen als overbodige uitgaven en mogelijke besparingen opsporen.

axi

Afschrijvingen van vaste activa

 

Vaste activa kunnen manueel of automatisch worden aangemaakt. Bovendien is het mogelijk om ook de berekeningen voor de afschrijvingen automatisch te laten lopen en kunnen verschillende afschrijvingsschema’s tegelijkertijd lopen.

axi

Contractbeheer leveranciers

 

Door het centraliseren van contracten kunnen organisaties het aantal (vaste) leveranciers gaan inperken. Op die manier is het mogelijk om kostenbesparingen door te voeren en kortingen te onderhandelen.

Contractbeheer waarschuwt wanneer een contract ten einde loopt. Zo is er minder kans op ongewenste verlengingen of dubbellopende contracten binnen uw organisatie en worden alle contracten in een oogopslag inzichtelijk gemaakt.

Beoordelingen verlopen hierbij helemaal digitaal, waardoor de verwerkingsflow aanzienlijk korter wordt en arbeidsintensief papierwerk overbodig wordt.

axi

Automatische factuurherkenning

 

Niet alleen inkomende facturen in digitaal pdf formaat kunnen volledig worden ingelezen door de software, maar ook informatie uit gescande documenten wordt volledig vertaald en omgezet in het systeem. De verwerkingsflow wordt hierdoor aanzienlijk korter en arbeidsintensief manueel papierwerk wordt overbodig.

axi

e-facturatie

 

Dankzij het digitaal ontvangen, beoordelen, verwerken, aanmaken en versturen van facturen wordt een snellere verwerking gegarandeerd en kunnen betaaltermijnen beter worden gerespecteerd. De facturatieflow wordt hierdoor aanzienlijk korter en arbeidsintensief papierwerk wordt overbodig.

axi

Projectbeheer

 

In de module Projectbeheer, kan de eindgebruiker onder andere consultancy projectwerk of uitzonderlijke, eenmalige gebeurtenissen zoals een verhuis of herinrichting van kantoren van begin tot einde in detail opvolgen.

De module is volledig geïntegreerd in Financials & Budgeting en Purchase To Pay om zo in één volledige overview budget, bestellingen en facturen of contracten, geboekte uren en uitgaande facturen doeltreffend te kunnen inzien, vergelijken en opvolgen. Daarbij is er ook de mogelijkheid om een hoofdproject met subprojecten aan te maken om zo het budget nog beter te kunnen managen.

axi

Control center

 

In het control center kan de administrator onder andere gebruikers aanmakenrollen toekennennotities toevoegenworkflows opzetten, en de lay-out van documenten beheren.

In deze module wordt ook het autorisatie- (administrator, full, read-only) en authenticatieproces volledig ingesteld, met mogelijkheid tot automatisch herkennen en inloggen.

On-demand webinar

 

Cash flow forecasting als stimulans voor groei en innovatie

 

Cash management zorgt er voor dat een onderneming de financiële slagkracht heeft om probleemloos de dagelijkse bedrijfsvoering uit te voeren en niet in betalingsmoeilijkheden raakt of zelfs failliet gaat.

 

Dankzij een efficiënt cash management kan er ook budget vrijgemaakt worden voor innovatie en groei.

 

Bekijk nu het on-demand webinar en ontdek hoe u dankzij AXI Cash Management uw cash positie en processen efficiënter en accurater kunt opvolgen, uitvoeren en beheren.

Vraag een persoonlijke demo aan

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op