Beoordeel uw winkels en hun uitstraling met de AXI Store Auditing App

AXI Store Auditing App is een flexibele en visuele tablet app voor winkelcontrole. Middels een visuele winkelronde zorgt de app voor een gestroomlijnd audit proces. Aan de hand van een digitale vragenlijst geeft het de regiomanager inzicht in het complete winkelbeeld van zijn of haar vestigingen.

 

Daarnaast zorgt AXI Store Auditing app voor een continu verbeterproces, door persoonsgerichte vervolgtaken toe te voegen aan de verbeterpunten van de winkel.

 

Vraag een persoonlijke demo aan

Afbeelding
Screenshot van de applicatie op een tablet
Image frames

Sluit papierwerk uit

 

AXI Store Auditing App biedt één digitale omgeving waar alle stakeholders real-time de prestaties in alle winkels kunnen inzien en vergelijken. Meerdere winkels en/of locaties kunnen worden toegevoegd, waardoor er vanuit één beheeromgeving audits uitgevoerd kunnen worden bij alle bijbehorende vestigingen. Zeker in deze Corona tijd, helpt het om de naleving van de getroffen maatregelen goed te monitoren.

axi

Van observatie naar actie

 

Middels het lopen van een virtuele winkelronde via de app, wordt de regiomanager door de winkel geleid. Door het toevoegen van foto’s kan eenvoudig een presentatie van het schap, de beschikking van POS materiaal of de kwaliteit van producten worden vastgelegd. Op deze manier kunnen verbeterpunten visueel worden getoond aan de belanghebbenden.

 

Opvolgtaken worden rechtstreeks aangemaakt vanuit de app en direct toegewezen worden aan de verantwoordelijke medewerker. Dit leidt tot overzichtelijke verbeterplannen voor de winkelmanager en daardoor tot continue verbetering van het winkelbeeld. Vanuit de backoffice zijn vragen en antwoorden voor de auditronde zelf samen te stellen, zodat deze naadloos aansluiten bij het bedrijfsbelang.

Maak nu 2 maanden gratis gebruik van AXI Store Auditing app

 

AXI Store Auditing App helpt niet alleen bij het efficiënt in kaart brengen van de winkelprestaties, maar helpt ook bij de naleving en monitoring van de Corona maatregelen binnen de verschillende winkels. In één oogopslag zijn de genomen maatregelen te monitoren en eventueel bij te sturen. Om de retail branche in deze toch al lastige tijd een handje te helpen, bieden wij nu gratis 2 maanden gebruik aan. Ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van de AXI Store Auditing app en bij tevredenheid, zetten wij met één klik alles kosteloos om naar een betaalomgeving met behoud van alle gegevens.

 

Contacteer Glenn Logtenberg

Van actie naar prestatie

 

AXI Store Auditing App geeft direct inzicht in de prestatieverschillen tussen de winkels. In het overzichtelijke dashboard worden alle prestaties en verbeterplannen direct weergegeven. Vanuit de app kunnen resultaten gemakkelijk en snel per e-mail gedeeld worden met belanghebbenden, zoals het hoofdkantoor of de winkelmanagers. Daarnaast is AXI Store Auditing App te koppelen met BI tools zoals Microsoft Power BI, om verbanden te leggen tussen de financiële cijfers van de winkel en de scores vanuit de app.

De belangrijkste voordelen van AXI Store Auditing app op een rijtje

Virtuele rondleiding door de winkel

Geen papierwerk, alles digitaal vanuit één beheeromgeving

Eenvoudig creëren en inzichtelijk maken van verbeterplannen

Overzichtelijke dashboards voor stakeholders

DA Drogisterijen maakt haar winkelformules strakker dankzij de AXI Store Auditing app

 

Via het gebruik van de AXI Store Auditing app wil DA Drogisterijen elke ondernemer in elke DA winkel in Nederland beter ondersteunen in de weg om meer compliant te zijn met de strakke retailformule die de organisatie voor ogen heeft en wil uitdragen naar haar klanten.

 

Regiomanagers kunnen voortaan hun dagelijkse winkelbezoeken efficïenter en doelgerichter inplannen en inzetten dankzij het gebruik van de AXI Store Auditing app op tablet.

SPAR Nederland beoordeelt zijn winkels met de AXI Store Auditing app

 

"Onze zoektocht naar een auditapplicatie gaf niet veel resultaten, totdat AXI ons benaderde met een totaal nieuw concept: AXI Store Auditing App. We waren meteen gecharmeerd van het idee om audits visueel uit te voeren, waarbij visueel materiaal direct werd toegevoegd aan checklists en taken."

 

Marcel van Gurp - Operationeel manager van SPAR

De Würth-Groep zet de AXI Store Auditing App in in al haar filialen in Nederland

 

Na een testperiode van twee maanden gaat de internationale Würth-Groep enthousiast aan de slag met AXI's Store Auditing App.

 

Jurgen de Lange, Manager Shops bij Würth, was erg onder de indruk van de mobiele oplossing, die ingezet zal worden om de Nederlandse winkels te beoordelen op de vooraf vastgestelde aandachtspunten.

Maak kennis met onze klanten

 

Deze retailers zijn tevreden gebruikers van de AXI Store Auditing app.

NewYorkPizza ref
DA ref
Spar ref
Gamma ref
Wurth ref
Hans Anders customer AXI

Vraag een persoonlijke demo aan

 

Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op