AXI Welcome Days
09/12/2019

AXI Welcome Days @Durbuy

Op 28 & 29 november 2019 trokken een veertigtal nieuwe medewerkers naar Durbuy voor een mix van presentaties, avontuur en gezelligheid. Lees wat starter Sarah Van Leuven vond van deze tweedaagse.

 

 

 

Nog maar vier dagen aan boord en al naar Durbuy mogen vertrekken voor de AXI Welcome Days … ik ben al slechter gestart in een nieuwe job.

 

Op 28 november 2019 vertrokken we met een veertigtal nieuwe medewerkers van AXI naar Hotel Le Sanglier des Ardennes, het hotel van Wout Bru in het pittoreske Durbuy. Na een verwelkoming met de heerlijkste taartjes werden we onmiddellijk ondergedompeld in een AXI-badje door CEO Paul Peeters.

 

 

Adventure Games in Durbuy

 

Na deze intro werden onze klim- en survivalskills op de proef gesteld in het avonturenpark van La Petite Merveille.

 

Rappel, een vrije val, een lange glijbaan met rubberbanden of touwenparcours op verschillende hoogten … voor elk van ons was er een fijn alternatief. 

Bekijk hier onze adventures

Please accept marketing-cookies to watch this video.
AXI Adventures Games in Durbuy

Een Kahoot quiz over de nieuwe medewerkers na een presentatie over vooraf ingestuurde weetjes en foto’s, sloot de eerste dag af. De winnaar van deze quiz en zijn/haar partner mochten een nachtje in één van de suites verblijven. (een nachtje daar, in een gouden bed, deed me eerlijk gezegd ook als winnaar voelen ?) Wout Bru en zijn team verwenden ons met een diner in zijn Brusserie, een afwisseling van smaakexplosies, schuimpjes en mousses die iedereen deden watertanden. 

 

Vrijdagochtend, na een heerlijk ontbijt, volgde een AXI 360° waarvoor de managers van alle afdelingen naar Durbuy afzakten. Een krachtige uiteenzetting, die me heel wat handvatten opleverde voor de uitvoering van mijn takenpakket bij AXI. 

 

Hierna werden we terug uitgenodigd in de Brusserie voor een heerlijke lunch, gevolgd door een stadsspel in Durbuy waar we, verspreid over verschillende groepjes, de prachtige architectuur in dit kleine stadje konden bewonderen.  

 

Een drankje op de kerstmarkt maakte een einde aan deze fijne tweedaagse. Bij deze wil ik iedereen die een bijdrage leverde aan de organisatie van de Welcome Days nog eens een dikke proficiat wensen. Ik heb veel geleerd en evenveel genoten. 

 

 

Sarah Van Leuven, Service Management Assistant @ AXI

Afbeelding
AXI Welcome Days 2019 1
Afbeelding
AXI Welcome Days 2019 2
Afbeelding
AXI Welcome Days 2019 3
Afbeelding
AXI Welcome Days 2019 4