Belangrijke veranderingen in uw Microsoft CSP licentieprogramma in 2022: Wat, hoe en wanneer?

AXI webinar

 

Tijdens dit webinar ontdekt u welke wijzigingen Microsoft in 2022 in petto heeft in haar CSP licentieprogramma. Uiteraard willen we u als klant bij AXI duidelijk informeren over deze belangrijke veranderingen.

 

De voorbije jaren heeft Microsoft gewerkt aan het vereenvoudigen en het stroomlijnen van haar licentieprogramma's.

 

Voor het eerst in 10 jaar zal Microsoft vanaf 1 maart 2022 haar prijzen verhogen én introduceerde Microsoft sinds 1 januari 2022 haar New Commerce Experience, een abonnementsformule waarbij u als klant dient te kiezen uit drie termijnen: 1 maand, 12 maanden of 36 maanden (de termijn van 36 maanden voorlopig enkel voor Microsoft Dynamics subscriptions). 

Ik schrijf me in
Header logo

Praktische informatie

Datum & uurregeling: Donderdag 27 januari 2022 van 14:00 tot 14:45 (incl. Q&A)

Doelgroep: CSP-licentie klanten bij AXI

Taal: Nederlands

Vragen: Uw vragen kunt u mailen naar Ellen Van Aken

Waarom u dit webinar niet mag missen

Tijdens dit webinar dat doorgaat op donderdag 27 januari 2022 nemen Ellen Van Aken, Licensing Specialist bij AXI, Lola Ducoront, Modern Workplace Channel Sales SMB bij Microsoft, en Ellen Sonck, Business Development Manager Microsoft - Belux bij Tech Data, u mee in de belangrijkste wijzigingen die Microsoft zal doorvoeren binnen CSP.

 

Volgende topics zullen besproken worden:

 

  • Allereerst zal Microsoft vertellen waarom ze deze wijzigingen in het CSP-licentieprogramma zullen doorvoeren.
  • We lichten u de nieuwe regels toe voor wat betreft het wijzigen van het aantal licenties binnen uw licentieprogramma en hoe u dat op een zo efficiënt mogelijke manier kunt doen.
  • Bovendien informeren wij u over de stappen die AXI voor uw organisatie kan ondernemen om de overgang voor u als klant zo eenvoudig en zo vlot mogelijk te maken.


Afsluiten doen we met een uitgebreide Q&A.

Belangrijk om weten

Microsoft voert een prijsstijging door op uw CSP-licenties vanaf 01/03/2022. Dit is de eerste echte stijging in vele jaren. 

 

Hoe u deze prijsstijging nog een extra jaar kunt uitstellen, komt u te weten tijdens dit webinar. Deelnemen is dus zeker een must.

 

Als Microsoft Gold partner is AXI perfect op de hoogte van alle veranderingen binnen de Microsoft 365 licentieprogramma’s. Het AXI licensing team staat voor u klaar om de impact hiervan op uw organisatie te bespreken én u een oplossing op maat van uw organisatie aan te reiken.

MS Gold Partner AXI

Ik schrijf me in

 

AXI Webinar - Belangrijke veranderingen in uw Microsoft CSP licentieprogramma in 2022: Wat, hoe en wanneer?

Lees onze blogs over digital workplace

AXI op TDV2022
Blog

AXI weer van de partij op Trefdag Digitaal Vlaanderen 2022

Op donderdag 22 september gaven enkele AXI-collega’s present op Trefdag Digitaal Vlaanderen, het grootste govtech-event van het land. AXI was standhouder en liet de aanwezigen kennismaken met haar verschillende software oplossingen die de veranderingsprocessen binnen de overheid kunnen ondersteunen. Lees hier het verslag.

AXI Mobile Device Management
Blog

Zakelijke en BYOD devices eenvoudig beheren met Modern device management

Dankzij AXI’s Modern Device Management Services kunt u ervoor zorgen dat alle toestellen waar bedrijfsdata op aanwezig is, compliant, up-to-date en beveiligd zijn.

Transformatie van de werkplek
Blog

Maximale werkplek security is geen overbodige luxe

Lenovo staat sinds jaar en dag bekend als pioneer op het vlak van security. Het bewijs hiervan zijn de nieuwste generatie ThinkShield security solutions voor een end-to-end totaaloplossing voor uw organisatie. Lees hier alle details.

AXI en MS Teams Governance
Blog

Van onbeheerde bestandsservers naar onbeheerde Teams?

Dankzij onze Teams Governance app en ons Employee Productivity Services Team kunt u er zeker van zijn dat al uw Teams correct worden beheerd en uw werknemers efficiënt kunnen (samen)werken.

Stimulerende werkplek dankzij Lenovo
Blog

Een stimulerende werkplek met new generation devices

De beleving en het gebruik van technologie heeft een grote invloed op de productiviteit en motivatie van de werknemers. Ontdek hier hoe.

MS Teams background blurren
Blog

Een sprankelende MS Teams ervaring dankzij een custom background

Er is meer dan uw achtergrond 'blurren' in MS Teams. Vanaf nu is het ook mogelijk om een eigen achtergrondvisual toe te voegen. Via een kort instructiefilmpje tonen we u hoe dat kan.

Pieter Vunckx AXI
Blog

A day in the life - Pieter Vunckx

Elk jaar tijdens mijn feedback and forward gesprek kwam het goede voornemen ‘Pieter, probeer wekelijks een dag thuis te werken’ telkens opnieuw naar voor.

Business Continuiteit business analisten
Blog

De pragmatische kijk van business analisten op de continuïteit van uw business

Als thuiswerk de norm wordt, is het cruciaal dat een bedrijf een goede kennis heeft van de processen en applicaties, alleen zo kunnen de juiste digitale tools op een correcte manier ingezet worden.

MS Teams tips
Blog

Drie gouden tips om MS Teams efficiënt en veilig in te zetten

Door de COVID-19 crisis namen bedrijven 'snel' MS Teams in gebruik, zonder na te denken over richtlijnen of beheersregels. Een toekomstgerichte M365 omgeving opzetten is aangewezen.

AXI Geert Gobien
Blog

A day in the life - Geert Gobien

Plots geconfronteerd worden met 100% telewerk, geen face-to-face contact meer met collega’s, klanten en partners ... Wow, wat een impact voor zo’n sociaal persoon als ik.

AXI Berrie Talboom
Blog

A day in the life - Berrie Talboom

Eerlijk gezegd heb ik thuiswerken in een full house wel onderschat. Door de werkdagen hetzelfde aan te vatten als een normale werkdag en er dus structuur in te houden, lukt dit ondertussen heel goed.

AXI Natalie Dirickx
Blog

A day in the life - Natalie Dirickx

Telewerken was niet nieuw voor mij. Eén dagje in de week van thuis uit werken. Zalig. Plots werd dat ‘ongestoord’ dagje werken per week omgezet naar elke dag online overleggen via MS Teams.

MS app crisiscommunicatie
Blog

Praktische crisiscommunicatie applicatie van Microsoft

Microsoft heeft een gratis PowerApps oplossing, de ‘Crisiscommunicatie Applicatie’, ter beschikking gesteld aan organisaties om hen te helpen bij het coördineren van hun digitale samenwerking en informatiedeling.

Working from home
Blog

Working from home. Still connected

Dankzij MS Teams en de Teams Governance Application kan je heel eenvoudig telewerk en online samenwerking opzetten en opvolgen. Lees hier hoe.

AXI infosessies M365
Blog

De M365 sessies waren een echte eyeopener

Eind 2019 mochten we op locatie in Gent en in Willebroek heel wat geïnteresseerden verwelkomen op onze M365 informatiemiddag.

Vrouw in video call
Blog

Ontdek Microsoft Teams

Ontdek Teams, de nieuwste applicatie van Microsoft met focus op een betere samenwerking tussen collega's. Organiseer uw documenten, taken en notities op een veilige, gecentraliseerde en dynamische plek per topic binnen uw team.

AXI Microsoft Planner
Blog

Een verborgen parel in M365 en Teams: Microsoft Planner

Kent u Microsoft Planner al? De planning tool binnen de M365 stack. Via deze blog wil ik jullie de voordelen van MS Planner toelichten en jullie begeleiden om een eigen Planner op te zetten.