AXI Masterclass
API Security

De laatste maanden en jaren worden steeds meer veiligheidslekken bekend bij organisaties in zowel binnen- als buitenland.

Wil je weten hoe je jouw organisatie hier het best tegen kan wapenen en wat de meest geschikte oplossingen zijn om hiermee om te gaan? Dan is de AXI Masterclass API Security iets voor jou!

 

Tijdens de gratis masterclass, bestaande uit twee online kennissessies en een kennisdag in Gent, leiden we jou aan de hand van concrete voorbeelden en cases doorheen de risico’s die bij veiligheidslekken komen kijken en de oplossingen die je kan voorzien. 

 

Via eigen cases als de Gezinsbond, Jan De Nul en Lekkerland geven we meer inzicht in hoe je applicaties veilig kan openstellen en laten communiceren met andere toepassingen. Je hoort deze van gerenommeerde sprekers van zowel Microsoft als AXI. 

 

Bovendien ontvang je na afloop een certificaat dat je opgedane kennis bevestigt.   

 

Header logo

Wat komt er aan bod?

axi

We gaan dieper in op enkele security breaches bij meerdere organisaties. Hoe kan je als organisatie phishing, ransomware en datalekken voorkomen?

axi

Application security wordt ingezet om een applicatie of API te beschermen tegen ongewenst misbruik van buitenaf en eventuele datalekken. Je leert hoe je dit kan inzetten om applicaties te beschermen.

axi

De integratie van verschillende applicaties vraagt om een omgeving waarin systemen veilig kunnen samenwerken. Je leert hoe je hiervoor kan inzetten op integration security.

axi

Een API veilig in een cloudomgeving, bijvoorbeeld Azure, brengen, vraagt de juiste aanpak. Je komt te weten op welke zaken je precies moet letten om je API veilig in de cloud te voorzien

Wie begeleidt de masterclass?

Afbeelding
Mike Martin AXI Masterclass API Security

Mike Martin

Senior Cloud Solution Architect bij Microsoft

Via LinkedIn
Afbeelding
Niek Jacobsen AXI

Niek Jacobsen

Integration Architect bij AXI

Via LinkedIn
Afbeelding
Brecht Vliege

Brecht Vliege

IT Consultant bij AXI

Via LinkedIn

Voor wie is deze masterclass?

Business profielen

Leer hoe je security breaches door phishing, ransomware & datalekken kan voorkomen in jouw organisatie.

Technische profielen

Zet de beveiliging van je applicaties verder op punt dankzij de verschillende handvatten die onze sprekers je aanreiken tijdens de masterclass.

Axi frame

Wat heb je geleerd na de masterclass?

  • Je kent de maatregelen die je kan nemen tegen phishing, ransomware en datalekken zodat je security breaches kan voorkomen.
  • Je kan een applicatie veilig via een API openstellen voor andere gebruikers.
  • Je kan verschillende applicaties veilig integreren met elkaar.
  • Je kan een API veilig in de cloud brengen.

Praktisch

Data:


Locatie:
Kennissessies | On-demand webinars
Kennisdag | Auberge du Pêcheur te Sint-Martens-Latem (BE)

Taal:
Zowel de kennissessies als de kennisdag gaan door in het Nederlands


Deelnamekost:
Gratis

Vragen:
Heb je nog vragen? Neem contact op met Chiel Elen in België of Dick van Veen in Nederland.

Kennisdag | AXI Masterclass API Security

 

Kennissessie 1 en kennissessie 2 kunt u vanaf nu on-demand bekijken. Nadat u beide kennissessies heeft gevolgd, bent u klaar om de kennisdag bij te wonen. Hou daarvoor uw mailbox in de gaten voor meer details.