Krachtenbundeling van de inkoop binnen de zorg

Online event

AXI en FacZo (Facilitaire Zorg) nodigen u uit op het interactief online event: krachtenbundeling van de inkoop binnen de zorg.

Ik wens meer informatie
Header logo

Belangrijke informatie

Omwille van de Covid-19 pandemie hebben wij beslist om dit event - dat normaal doorging op dinsdag 19 januari 2021 - uit te stellen. We zoeken naarstig naar een nieuwe datum.

 

Indien u graag op de hoogte blijft van dit event, vul dan onderstaand formulier in. We nemen zo snel mogelijk contact met u op om u te informeren over de nieuwe datum.

Wat mag u concreet verwachten? 

 

Friedo de Valk, Algemeen Directeur van FacZo en Hans de Laat, Manager Inkoop bij FacZo, lichten de voordelen van de krachtenbundeling van de inkoop binnen de zorg in detail toe.

 

Marc Bindels, ervaren bestuurder, toezichthouder & adviseur binnen verschillende zorginstellingen, zal in zijn sessie de focus leggen op het feit dat een verregaande professionalisering van het volledige inkoopproces cruciaal is voor een gezonde en toekomstbestendige organisatie.

 

Michel Petrusma, Sales Director Software Nederland & Bestuurder van AXI, legt hands-on uit hoe de AXI Purchase to Pay oplossing zorginstellingen end-to-end kan faciliteren.

Praktische informatie

 

  • Datum: nog te bepalen
  • Uurrgeling: 14:00 - 16:30
  • Doelgroep: bestuurders, (inkoop) managers en inkoopprofessionals in de zorg
  • Interactieve sessie: U krijgt na elke sessie de gelegenheid om uw vragen te stellen aan de sprekers. AXI moderator Dick Van Veen zal de Q&A sessies leiden.
  • Hoe volgt u het online event: het online event wordt gehost via Microsoft Teams. Na uw aanmelding ontvangt u via een aparte e-mail een link die u in Teams of via uw browser (MS Edge of Google Chrome) kunt openen om deel te nemen.
  • Taal: Nederlands
  • Voor info: Dick Van Veen - Dick Van Veen - mobiel: +31 6 536 40 553

Ontdek het programma in detail

Friedo de Valk
14:00 - 14:30

De positieve resultaten na de krachtenbundeling van de inkoop

 

Friedo de Valk, algemeen directeur van FacZo Beheer B.V., vertelt u over de oprichting en de doelstellingen van FacZo in het licht van de verschuivingen in de krachtverhouding tussen overheid, zorgverzekeraars en zorginstellingen. Diverse GGZ-instellingen - op het terrein van facilitaire zaken en inkoop, opleiding en onderzoek, salaris- en personeelsadministratie en hoog-specialistische GGZ, bundelden de krachten onder de coöperatie A59. Binnen A59 werd specifiek voor facilitaire zaken en inkoop de FacZo organisatie opgericht.

Friedo de Valk
Algemeen Directeur FacZo Beheer B.V.
Marc Bindels spreker
14:30 - 15:00

Hoe de inkoop binnen de care optimaliseren

 

Marc Bindels, bestuurder in de zorg en betrokken bij change management projecten, stelt vast dat het belang van inkoop bij heel wat zorginstellingen onvoldoende leeft. Aan de hand van enkele 'harde criteria' gaat hij tijdens zijn sessie op zoek naar een manier om de inkoop beter te positioneren. Hij zal zijn verhaal opbouwen rond enkele stellingen zoals 'Een echte inkoopprofessional werkt maar 1 jaar op een klus.', 'Een Raad van Bestuur legt zijn visie vaak nog te weinig op inkoop.', 'Bij sommige instellingen ontbreekt de noodzaak aan een georganiseerde inkoop.' en 'Het noodzakelijk switchen van uitvoerende handelingen naar strategische vraagstukken.'

Marc Bindels
Ervaren bestuurder, toezichthouder & organisatie adviseur
Pauze
15:00 - 15:15

Pauze

 

Even een korte pauze van vijftien minuten om de benen te strekken of een drankje te halen.

Voor alle deelnemers
Hans De Laat spreker
15:15 - 15:45

De concrete rol van FacZo binnen de zorgsector en voor de aangesloten zorginstellingen

 

Hans de Laat, Inkoop Manager bij FacZo, neemt u mee in het onstaan, het verhaal en de rol van de FacZo organisatie. Hij gaat in zijn sessie dieper in op vragen zoals 'Wat houdt het FacZo concept in?', 'Wat doen zorginstellingen zelf en waarin versterkt of ontzorgt Faczo hen?', Wat zijn de kosten en baten?' en 'What’s in it voor bestaande en nieuwe deelnemers?'.

Hans de Laat
Inkoop Manager FacZo
Michel Petrusma AXI
15:45 - 16:15

Hoe draagt AXI bij aan de doelstellingen van Faczo? 

 

Michel Petrusma, bestuurder bij AXI, vertelt u hands-on over de mogelijkheden van de AXI Purchase to Pay software oplossing. In zijn sessie laat hij zien hoe AXI zorginstellingen kan helpen om succesvol te zijn en overloopt de belangrijkste features van AXI Purchase to Pay. Daarnaast legt hij uit waar zorginstellingen rekening mee moeten houden bij de implementatie van een Purchase to Pay oplossing.  Als sluitstuk laat hij zien hoe de AXI oplossing perfect past binnen het FacZo concept.

Michel Petrusma
Bestuurder AXI

Ik wens meer informatie

AXI & Faczo online event - Krachtenbundeling van de inkoop binnen de zorg