Webinar - M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling

Webinar - M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling

Bent u op zoek naar een platform om uw medewerkers op een vlotte manier met elkaar te laten communiceren en samenwerken? Maak nu gedurende 6 maanden gebruik van de gratis Microsoft Teams trial. Microsoft Teams is dé plaats voor teamwerk in Microsoft 365. Chat, vergader, bel en werk samen, allemaal op één plek in slechts enkele muisklikken.

Tijdens dit on-demand webinar 'M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling' worden best practices aangereikt voor de inrichting en het delen van informatie via M365. Dit zal de gebruikers toelaten om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en in te delen.

Ik wil het on-demand webinar bekijken

Wat mag u concreet verwachten tijdens dit webinar?

We willen u helpen om de MS Teams oplossing vanaf het begin juist te implementeren binnen uw organisatie, zodat ze niet enkel werkt voor de huidige crisisperiode.

U bent sinds kort aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om goede afspraken te maken. Ook de inrichting van Microsoft 365 en waar u Teams, SharePoint en OneDrive best voor gebruikt en indeelt, dat zijn zaken waar u goed dient over na te denken. Tijdens dit webinar reikt Dries Verdonckt, Employee Productivity Teamcoach, u fieldproven richtlijnen mee om de M365 omgeving beheersbaar te maken voor zowel uw IT team als uw eindgebruikers.

Praktische informatie

  • Doelgroep: voor Business en IT professionals
  • Hoe bekijkt u het webinar: na uw aanmelding kunt u het on-demand webinar direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar het on-demand webinar via e-mail toegestuurd.
  • Taal: Nederlands
  • Vragen: Uw concrete vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Maak een quickstart dankzij onze vier gratis on-demand MS Teams webinars

Start To Teams voor IT professionals

Tijdens dit on-demand webinar leggen we uit waar u als IT professional rekening mee dient te houden bij de opzet van de MS Teams free trial.
U verneemt hoe u - na verloop van de proefperiode van 6 maanden - naadloos kunt upgraden naar een volledige M365 cloud omgeving.

Meer details
MS Teams best practices

Tijdens dit on-demand webinar geven we u best practices en zeer nuttige tips mee om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren.
Uitgelegd wordt hoe u via de ingebruikname van MS Teams de productiviteit van uw medewerkers substantieel kunt verhogen.

Meer details
M365 best practices voor samenwerking en informatiedeling

Tijdens dit on-demand webinar worden best practices aangereikt voor de inrichting en het delen van informatie via M365. Dit zal de gebruikers toelaten om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en in te delen.

Meer details
De opzet van Teams & M365 beheersregels met MS Power Platform

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via MS Power Platform in MS Teams en M365 integreert. Bv. beheersregels voor online samenwerking, opzet Teams structuur, naamgeving en toevoeging van externe personen.

Meer details