Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

Sneller en flexibeler schakelen in de hybrid cloud

IT teams staan onder grote druk om oplossingen snel, tegen lage kosten en zonder risico’s te leveren aan de business. Een goed georchestreerde adoptie van een consumption based hybrid cloud omgeving biedt stevige mogelijkheden om uw business te versnellen.

Als cloud expert helpen we bij het uitstippelen van uw hybrid cloud strategie. We bieden managed private, hybrid en public cloud oplossingen aan op maat van uw organisatie.

Contacteer mij

Hoogstaande klantondersteuning voor uw hybrid cloud

Uw reis naar de cloud is zoveel meer dan het neerleggen van investeringen, mankracht en expertise buiten uw organisatie. Uw cloud omgeving dient vooral perfect afgestemd te zijn op uw strategie, behoefte en budget.

AXI is de preferred cloud partner van grote en middelgrote bedrijven en organisaties, zowel in België als in Nederland. We zijn groot en klein genoeg om het verschil te maken met een unieke mix van managed hybrid cloud oplossingen, lokale ondersteuning en betaalbare services. Altijd met aandacht voor een gepersonaliseerde ‘customer intimacy’ aanpak. 

Maak kennis met onze managed cloud oplossingen en services
Ontdek wat AXI voor u kan betekenen.
AXI Cloud

Via de gefaseerde overstap van on-premise naar de AXI Cloud maken we uw IT omgeving flexibel en schaalbaar. Tegelijk zorgen we ervoor dat uw private cloud naadloos kan aansluiten op de publieke cloud. Op deze manier combineert u hoge beschikbaarheid, flexibiliteit en beveiliging met de hyperscale mogelijkheden van de public cloud.

Meer details

On-Premise Cloud

Door op uw eigen locatie gebruik te maken van het HPE GreenLake platform in combinatie met de AXI managed cloud services, kunt u direct ‘cloud alike’ voordelen ervaren zoals schaalbaarheid, flexibiliteit en consumption based IT. Het platform omarmt on-premise hardware, de public cloud en edge computing. Als gebruiker kiest u waar u de workloads plaatst. U betaalt alleen wat u gebruikt. 

Meer details

Managed Hybrid Cloud services

Voor veel bedrijven is een managed hybrid cloud de beste oplossing. Met onze hybrid cloud aanpak en services helpen we bedrijven om stap-voor-stap te migreren naar de cloud. Om de hybrid cloud volledig te beheren en te optimaliseren, maken we gebruik van een centraal beheersplatform. Onze aanpak zorgt ervoor dat uw private cloud naadloos integreert met public cloud services zoals Microsoft Azure.

Meer details

Microsoft Azure

Als Microsoft Gold Datacenter, Microsoft Gold Cloud Platform en Microsoft Gold Cloud Productivity Partner helpen we uw organisatie om de Azure cloud optimaal te benutten. Naast de opzet en het beheer van een schaalbare cloudinfrastuctuur, zijn we tevens specialist in Microsoft application modernization.

Cloud ready.
Altijd op basis van gefundeerd advies  

In de meeste bedrijven en organisaties worden IT teams opgeslorpt door operationele taken, waardoor het aan tijd of voldoende kennis ontbreekt om een digitaal transformatieplan op te maken.  

AXI treedt op als partner voor uw digitale transformatie. Om uw organisatie ‘cloud ready’ te maken, reiken we de juiste inzichten aan. Onze architects gebruiken het enterprise architecture framework LeanIX om een goed passende cloud strategie te ontwikkelen. We kijken verder dan de techniek. We focussen op de cloud adoptie binnen uw organisatie.

Onze managed cloud aanpak focust op ontzorging en volledige controle

Analyse

Een reis naar de ideale cloud omgeving

  • Ontwerp van de cloud architectuur in lijn met de cloud strategie  
  • Opstelling van het end-to-end migratieplan om een soepele implementatie te waarborgen
  • Uitwerking van een plan om de uptime te waarborgen en de security risico’s te minimaliseren.
Implementatie

Een ‘fully managed’ overstap naar de cloud

  • Samenstelling van de cloudinfrastructuur en software: on-premise, in de AXI Cloud en de publieke cloud
  • Uitvoering van het cloud migratieplan onder de verantwoordelijkheid van AXI
  • Realisatie van de workloadmigratie zonder ongeplande downtime.
Support

24 op 7, 365 dagen lang

  • Onze cloud experts beheren uw hybrid cloud omgeving volledig zodat uw eindgebruikers altijd kunnen werken in een performante omgeving
  • Onze security services bieden de best mogelijke bescherming tegen zowel interne als externe bedreigingen. Dit voeren we uit conform de recentste regelgeving.
  • Als klant blijft u 'in control': zowel over de goede werking, security, resources als over de kosten.
Meer weten?