Beoordeel uw winkels en hun uitstraling met Specto

Beoordeel uw winkels en hun uitstraling met Specto

Specto is een flexibele en visuele tablet app voor winkelcontrole. Middels een visuele winkelronde zorgt de app voor een gestroomlijnd audit proces. Aan de hand van een digitale vragenlijst geeft het de regiomanager inzicht in het complete winkelbeeld van zijn of haar vestigingen. Daarnaast zorgt Specto voor een continu verbeterproces, door persoonsgerichte vervolgtaken toe te voegen aan de verbeterpunten van de winkel.

Vraag een demo aan

Sluit papierwerk uit

Specto biedt één digitale omgeving waar alle stakeholders real-time de prestaties in alle winkels kunnen inzien en vergelijken. Meerdere winkels en/of locaties kunnen worden toegevoegd, waardoor er vanuit één beheeromgeving audits uitgevoerd kunnen worden bij alle bijbehorende vestigingen. Zeker in deze Corona tijd, helpt het om de naleving van de getroffen maatregelen goed te monitoren.

Van observatie naar actie

Middels het lopen van een virtuele winkelronde via de app, wordt de regiomanager door de winkel geleid. Door het toevoegen van foto’s kan eenvoudig een presentatie van het schap, de beschikking van POS materiaal of de kwaliteit van producten worden vastgelegd. Op deze manier kunnen verbeterpunten visueel worden getoond aan de belanghebbenden.

Opvolgtaken worden rechtstreeks aangemaakt vanuit de app en direct toegewezen worden aan de verantwoordelijke medewerker. Dit leidt tot overzichtelijke verbeterplannen voor de winkelmanager en daardoor tot continue verbetering van het winkelbeeld. Vanuit de backoffice zijn vragen en antwoorden voor de auditronde zelf samen te stellen, zodat deze naadloos aansluiten bij het bedrijfsbelang.

Van actie naar prestatie

Specto geeft direct inzicht in de prestatieverschillen tussen de winkels. In het overzichtelijke dashboard worden alle prestaties en verbeterplannen direct weergegeven. Vanuit de app kunnen resultaten gemakkelijk en snel per e-mail gedeeld worden met belanghebbenden, zoals het hoofdkantoor of de winkelmanagers. Daarnaast is Specto te koppelen met BI tools zoals Microsoft Power BI, om verbanden te leggen tussen de financiële cijfers van de winkel en de scores vanuit de app.

Maak nu 2 maanden gratis gebruik van Specto

Specto helpt niet alleen bij het efficiënt in kaart brengen van de winkelprestaties, maar helpt ook bij de naleving en monitoring van de Corona maatregelen binnen de verschillende winkels. In één oogopslag zijn de genomen maatregelen te monitoren en eventueel bij te sturen. Om de retail branche in deze toch al lastige tijd een handje te helpen, bieden wij nu gratis 2 maanden gebruik aan. Ervaar zelf het gemak en de efficiëntie van Specto en bij tevredenheid, zetten wij met één klik alles kosteloos om naar een betaalomgeving met behoud van alle gegevens.

Contacteer Glenn Logtenberg

De belangrijkste voordelen van Specto op een rijtje

  • Virtuele rondleiding door de winkel

  • Geen papierwerk, alles digitaal vanuit één beheeromgeving

  • Eenvoudig creëren en inzichtelijk maken van verbeterplannen

  • Overzichtelijke dashboards voor stakeholders.

"Onze zoektocht naar een auditapplicatie gaf niet veel resultaten, totdat AXI ons benaderde met een totaal nieuw concept: Specto. We waren meteen gecharmeerd van het idee om audits visueel uit te voeren, waarbij visueel materiaal direct werd toegevoegd aan checklists en taken."

Marcel van Gurp - Operationeel manager van SPAR

Lees meer

Onze referenties