Beoordeel uw winkels en hun uitstraling met Specto

Beoordeel uw winkels en hun uitstraling met Specto

Specto is een flexibele en visuele tablet app voor winkelcontrole, boordevol productiviteitsverhogende functies. Specto zorgt niet alleen voor een gestroomlijnd auditproces. De app biedt ook kansen om de kwaliteit van de winkels te blijven verbeteren. 

Vraag een demo aan

Ga van observatie naar actie

Met Specto krijgt het hoofdkantoor helder inzicht in de winkelprestaties. De opmerkingen uit de auditrapporten worden automatisch omgezet in actieplannen en actiepunten en door de regiomanager direct gecommuniceerd met de winkelmanager.
 

Zet prestaties in perspectief

Specto creëert direct inzicht in prestatieverschillen tussen winkels. Het is heel eenvoudig om prestatietrends te signaleren, zowel positief als waar verbetering nodig is.

Winkelmanagers kunnen aan de hand van makkelijk te configureren dashboards de KPI's analyseren. Zo kan onder meer worden ingezoomd op: indeling en presentatie van een schap, out-of-stocks, beschikbaarheid van POS-materiaal, planogram compliancy, netheid, bewaarcondities van producten, versheid en kwaliteit.

Betekenis vinden in visuele inhoud

Optioneel kan een zelflerende visual recognition tool geïntegreerd worden in de Specto app. Om foto's die gemaakt worden tijdens het winkelbezoek te analyseren, wordt gebruik gemaakt van diepgaande leeralgoritmen. Enkele voorbeelden van visual recognition gebruik in de winkel zijn: controle van productversheid en verbetering van de schappresentatie.

De vijf voordelen van Specto op een rijtje

  • Virtuele rondleiding door de winkel

  • Objectieve auditrapporten

  • Geen papierwerk

  • Automatische creatie van verbeterplannen

  • Helder inzicht voor alle stakeholders.

"Onze zoektocht naar een auditapplicatie gaf niet veel resultaten, totdat AXI ons benaderde met een totaal nieuw concept: Specto. We waren meteen gecharmeerd van het idee om audits visueel uit te voeren, waarbij visueel materiaal direct werd toegevoegd aan checklists en taken."

Marcel van Gurp - Operationeel manager van SPAR

Lees meer

Onze referenties