Mobile business apps

AXI bouwt apps op maat van uw organisatie

We werken mobiele oplossingen uit die uw medewerkers, klanten en leveranciers toelaten om taken sneller uit te voeren. 

Op basis van de gewenste functionaliteiten, het type gebruikers en de databronnen kiezen we samen met u de best passende technologie om uw smartphone of tablet app te bouwen. Hierbij kan de keuze gemaakt worden tussen hybrid apps, native apps of webapps.

Agile werken aan uw business app

Bij de ontwikkeling van business apps houden we planning, budget en scope in controle. Om die reden werken we agile, met gebruik van de Scrum methode. Werkende deelproducten worden in korte sprints gerealiseerd.

Als klant ervaart u direct de voordelen: 

  • u kunt de app makkelijk bijsturen
  • versie na versie wordt uw app beter en uitgebreider
  • we werken hecht en helder met u samen
  • de gebruikers staan centraal tijdens de ontwikkeling.
We bouwen en beheren bedrijfszekere business apps
We bieden u een totaalpakket aan. Ook na de oplevering van uw mobiele app staan we klaar om u te helpen. U kunt hierbij denken aan uitbreiding van de functionaliteit, integratie met nieuwe backoffice systemen, compatibiliteitstests met nieuwe iOS en Android versies, 24-7 uptime en hosting.
Helder advies

We helpen u bij het uitwerken van uw mobiele strategie. Met aandacht voor de integratie, de technologiekeuze (native, hybride of web), het mogelijk gebruik van een enterprise app store, de beveiliging van de bedrijfsgegevens en het beheer van mobiele apparaten en apps.

Verrassende ontwerpen

Als ontwikkelaar van apps voor medewerkers, klanten en business partners besteden we veel aandacht aan de uitwerking van een goed doordacht design. Hierbij kunt u rekenen op de deskundigheid en creativiteit van onze inhouse designers.

Resultaatgerichte projectaanpak

In korte en overzichtelijke sprints werken we samen toe naar concrete resultaten. En, doordat onze aanpak flexibel is, kunnen bijkomende wensen vlot worden verwerkt.

Stevige integratie met uw business

Via webservices koppelen we uw business apps met uw back-office applicaties (bv. SAP ...). Onze webservices zijn snel op te zetten dankzij de inzet van herbruikbare templates.

Enterprise app store & hosting

Voor niet-publieke apps bieden we een enterprise app store aan: in de cloud in het AXI datacenter of on premise. Uiteraard kunnen we er ook voor zorgen dat uw mobile apps in de App Store of Google Play Store gepubliceerd worden.

Oplossingen voor mobile management

AXI kan u helpen bij de keuze van een goed passende oplossing voor mobile device management (MDM), mobile application management (MAM) en mobile content management (MCM). Hierdoor kunt u een veilige en gecontroleerde toegang tot de bedrijfsgegevens bewerkstelligen en het beheer van mobiele apparaten en apps optimaliseren.

'Onze zoektocht naar een winkel audit applicatie leverde niet veel op tot retailspecialist AXI ons benaderde met een totaal nieuw concept: Specto. We waren direct gecharmeerd door het idee om audits op een zeer visuele wijze uit te voeren.'

Marcel van Gurp, Operationeel IT Manager bij SPAR.

Lees meer

NS treinreizigers betalen hun koffie via de AXI Rail Catering App

Koffie kopen in de trein? Dat zorgt voor ontspanning. Het verkoopproces wordt ondersteund met de AXI Rail Catering App die AXI bouwde met gebruik van het Xaramin app development platform. Producten worden eenvoudig geselecteerd of gescand. De klant kan via een pintransactie of contant betalen.

Meewerken aan de digitale transformatie van de FOD Justitie

In de toekomst zullen alle Belgische rechtbanken en parketten gebruik gaan maken van de door het consortium AXI-NSI ontwikkelde tablet applicatie om dossiers digitaal te beheren.

In onderstaand filmpje van ROB-tv zie je onze collega Gert Nys die de nieuwe tablet applicatie toont aan Minister van Justitie Koen Geens tijdens een werkbezoek aan de rechtbank van eerste aanleg in Leuven.

 

Meer weten?
Onze referenties