Ontdek de Microsoft Power Platform QuickStart webinars

Ontdek de Microsoft Power Platform QuickStart webinars

Het Microsoft Power Platform geeft teamleden de kans om routinetaken te automatiseren, apps met weinig code te bouwen én verborgen inzichten te ontdekken in de data.

De echte kracht van het Microsoft Power Platform zit in het samenspel tussen Power Automate, Power Apps en Power BI. Ontdek de fantastische mogelijkheden van elk onderdeel apart én gecombineerd via onze quickstart webinarreeks.

Ik wil alle details kennen

Stimuleer efficiëntie en productiviteit binnen uw organisatie

Uw business streeft naar meer wendbaarheid. Processen dienen efficiënter ingericht te worden en tijdwinst is van het grootste belang.

Als Microsoft Gold Partner kan AXI u perfect ondersteunen bij het inrichten en de optimale ingebruikname van het volledige Microsoft Power Platform. We helpen u om de afzonderlijke delen van het Microsoft Power Platform te verbinden met M365, Azure en honderden andere apps. Op die manier kunt u snel complete bedrijfsapplicaties bouwen.

Tijdens de QuickStart Microsoft Power Platform webinarreeks laten onze experts u kennismaken met de krachtige mogelijkheden en de eenvoud van Power Automate, Power Apps en Power BI.

Maak een quickstart dankzij onze drie Microsoft Power Platform webinars

Routinetaken automatiseren met Power Automate

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u tijdrovende routinetaken kunt automatiseren met Power Automate, het vroegere Microsoft Flow. U zal snel en simpel uw eerste Power Automate Business Workflow leren aanmaken. Aan de hand van enkele voorbeelden ontdekt u wat Power Automate nog meer in zijn mars heeft.

Meer details
Snel en eenvoudig professionele apps bouwen met Power Apps

Tijdens dit on-demand webinar wordt getoond hoe u met behulp van kant-en-klare sjablonen en de eenvoud van drag-and-drop professionele apps met weinig code kunt bouwen. Zo kunt u processen eenvoudig moderniseren en moeilijke uitdagingen oplossen. U ontdekt hoe eenvoudig het is om Power Apps te koppelen met bestaande data zoals e-mails, SharePoint en fileshares.

Meer details
Data visualiseren en analyseren met Power BI

Tijdens dit on-demand webinar ontdekt u hoe u met behulp van Microsoft Power BI snel en visueel inzichten in uw gegevens verkrijgt. Die inzichten zullen u helpen om uw business beter te begrijpen en de juiste acties te nemen. U zal snel en eenvoudig uw eerste Power BI dashboard leren aanmaken. En met enkele voorbeelden, kunt u ontdekken wat u nog meer kunt doen met Power BI.

Meer details