HP Managed Print Services

Beheer uw printerpark efficiënter met HP Managed Print Services

Als HP Managed Print Services Premier Partner beschikt AXI over een diepgaande kennis van de HP MPS oplossingen.

Met HP MPS wordt uw printerpark optimaal beheerd door experten, met aandacht voor kostenbesparing, controle en veiligheid. We leggen u graag uit hoe u tot 30% kunt besparen op uw totale printkosten.

De HP Managed Print Services bieden u tien stevige voordelen 

In samenspraak met HP helpen onze printing experts u bij de optimalisatie van uw printomgeving waarna u kunt genieten van de voordelen van de HP Managed Print Services overeenkomst. Al het nodige wordt gedaan om de uptime van uw printer- en imaging omgeving te maximaliseren en uw organisatie te ontzorgen.

1. Inzicht in printgebruik

Uw printerpark wordt efficiënt ingezet. De juiste printer op de juiste plaats.

2. Eenvoudig logistiek proces

Automatische aanlevering van consumables, met duidelijke vermelding van de bestemmeling. Binnen de 48u.

3. Vereenvoudigde administratie

Vermindering van het aantal facturen. Er dienen geen offertes te worden aangevraagd.

4. Stevige security

Mogelijkheid tot gebruikersidentificatie via badge printing.

5. Hacker-proof

Goed beveiligd printerpark via golden image, antivirus en intrusion detection.

6. Optimaal mobiel werken

Verhoogde flexibiliteit doordat gebruikers overal kunnen printen.

7. Tijdwinst bij installaties

Centrale uitrol en beheer van printers.

8. Prima support

Prioritaire en gegarandeerde suppport.

9. Uniforme gebruikers-interface

Minder nood aan training voor medewerkers.

10. Duurzaamheid

Nieuwe inkttechnologie, minder componenten en lager stroomverbruik.

AXI Webinar - Hoog tijd voor de perfecte beveiliging van uw HP printerpark
Op woensdag 20 november 2019 organiseert AXI samen met HP een webinar over hoe u binnnen uw organisatie de beste beveiligingsstrategie voor uw printerpark kunt uitwerken.

De nieuwe events worden binnenkort gepubliceerd

Ziekenhuis Oost-Limburg aan het woord

Ziekenhuis Oost-Limburg is een ziekenhuis met 830 bedden. Een performante IT infrastructuur is voor het ziekenhuis van essentieel belang. Peter Thijs is hoofd IT en vertelt hoe ze de voorbije jaren ruim 600 printers in HP Managed Print Services hebben gebracht.

We nemen alle zorgen over uw printerpark uit handen

Aansluitend op de Managed Print Services van HP, bieden wij u een uitgebreide dienstenportfolio aan. We helpen u niet alleen bij de keuze van de best passende overeenkomst. We doen er alles aan om u goed te adviseren en maximaal te ontzorgen.

Audit van de printomgeving

Tijdens een bezoek op locatie brengen we uw huidige printomgeving helder in kaart: aantal netwerkprinters, type en leeftijd, tellerstanden kleur en mono, etc. We visualiseren de huidige printergroepen en hun functies (kleur, scannen, duplex, finishing opties, gebruik van verschillende papiersoorten en -afmetingen) op een plattegrond. 

Designplan van het toekomstig printerpark

Op basis van de noden en functies per locatie en gebruikersgroep, tekenen we uw toekomstig printerpark uit. Bij ons advies houden we rekening met o.a. loopafstanden, type prints (A3, kleur ...), confidentialiteit van de afdrukken, kwantiteit van de afdrukken, de roadmap van de toestellen, standaardisatie van het type consumables en consolidatiemogelijkheden van printers en functies. 

Maximale ontzorging tijdens de roll-out

Bij de roll-out van uw nieuwe printerpark krijgt u een projectmanager toegewezen. Hij/zij neemt volgende taken op: opmaak van de planning, aanleg van een bufferstock in functie van just-in-time levering op de werkvloer, coördinatie van de installaties en de terugname van oude printers en verpakkingsmateriaal, organisatie van trainingen voor IT en eindgebruikers, documentatie, inventarisatie en asset management.

Beheer met aandacht voor innovatie

Het printgedrag evolueert in de loop van de tijd. Daarom plannen we samen met u reviewmomenten in. Met aandacht voor het meer of minder gebruik van printers ten opzicht van het designplan, herverdeling van toestellen op de werkvloer, evaluatie en optimalisatie van het tonerbeheer, roadmaps van de vendor, security van uw printomgeving, mogelijke inzet van pull printing, rechten per gebruiker- of gebruikersgroep en print job accounting.
 

Waarom Mourik koos voor de HP Managed Print Services

Mourik levert gespecialiseerde diensten voor de industrie, bouw en milieu. Op het hoofdkwartier te Antwerpen beheert Patrick Hautekeete ruim 20 copiërs en printers. AXI hielp Mourik deze infrastructuur efficiënter te beheren en dus kosten te besparen.

Wilt u uw printerpark eenvoudiger beheren?

Elke samenwerking begint voor ons met een goed gesprek. Onze experts luisteren naar wat u echt nodig heeft en vertalen uw functionele wensen naar een oplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie. Neem contact op met AXI voor professioneel advies en een managed print services oplossing op maat.

Maak kennis met onze portfolio aan ICT oplossingen & services

ICT Systemen & software licenties

Managed ICT Services