Trefdag Digitaal Vlaanderen 2019

28 Nov

Trefdag Digitaal Vlaanderen 2019

Gent, België

Om de dienstverlening van de overheid te optimaliseren organiseert Informatie Vlaanderen haar jaarlijkse Trefdag Digitaal Vlaanderen.

AXI en haar dochterbedrijven LoQutus en Ground lion zijn aanwezig op de editie van 2019. Schrijf in en breng zeker een bezoek aan onze stand waar AXI, Ground lion en LoQutus experts u graag te woord staan. Laat u bovendien inspireren door de informatiesessies die Ground lion en LoQutus op TDV2019 zullen geven. 

Ook dit jaar biedt de Trefdag Digitaal Vlaanderen zijn bezoekers een gevarieerd aanbod van hoogstaande informatiesessies aan.

De informatiesessies zijn opgedeeld in drie thema's:

  1. Vier infosessies volgens het thema Inspireren waarbij de klemtoon ligt op een innovatieve overheid.
  2. Twaalf infosessies zijn gebundeld volgens het thema Samenwerken met de nodige aandacht voor smart cities en een vlotte dienstverlening.
  3. Zestien infosessies vallen onder het thema Ordenen. De focus ligt op digitale platformen, smart data, smart hub en geo als basis.

Ontdek hier het volledige programma van de Trefdag Digitaal Vlaanderen 2019 in detail.

Volg de sessies van Ground lion en LoQutus

  • Tijdens het tweede luik van Sessie 14: Efficiëntie door digitalisering (van 11:50 tot 12:40) van het thema Samenwerken, zal Ground lion samen met het Departement Buitenlandse Zaken de kracht van Case Management aantonen aan de hand van het digitaal portaal voor vergunningen van het Departement Buitenlandse Zaken.
  • Na de lunchpauze, in het tweede deel van Sessie 19: Voorbeelden van digitale platformen (van 13:40 tot 14:30) van het thema Ordenen, zal LoQutus u vertellen hoe u kan evolueren naar een kennisgedreven organisatie met het Office 365 platform.

Bezoek onze stand

Vergeet zeker niet langs te komen op onze stand (standnummers 36, 37, 38 & 39) indien u graag met één van onze experts had gesproken. U kan ons vinden op het gelijkvoers in de Pedro De Gante zaal, vlak naast de stand van organisator Informatie Vlaanderen.

Datum
Donderdag 28 november 2019

Uurregeling
Deuren open vanaf 08:00
09:30 - 10:30: Plenaire openingssessie door Barbara Van Den Haute (Administrateur-Generaal Informatie Vlaanderen) - Keynote door Thierry Geerts (Google Belgium)
10:45 - 16:00: Doorlopend informatiesessies
16:00 - 17:00: Afsluitende receptie

Locatie

Gent ICC
Van Rysselberghedreef 2
9000 Gent, België

Doelgroep
Overheidsmedewerkers

Deelnamekost
Deelnemen is gratis

Contacteer
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Eline De Baets

Ik schrijf me in

Inschrijven kan via de website van Informatie Vlaanderen. Tot op onze stand.