Online live debat - Het fundamentele belang van sterke ecosystemen en vested leadership

23 Jun

Online live debat - Het fundamentele belang van sterke ecosystemen en vested leadership

Live debat, België

Vanuit het Vlerick Prime Foundation Partnership met LoQutus werd begin 2020 gestart met het onderzoek 'De kracht van ecosysteem denken in de overheid’ in de context van business continuïteit en duurzame transformatie binnen de overheid.
 
Elkaar challengen en inspireren rond digitale initiatieven en uitdagingen binnen de overheid maakt deel uit van dit partnership. Vanuit diverse succesverhalen voortvloeiend uit de huidige covid-19 crisis - niet alleen vanuit de overheid, maar ook vanuit zorginstellingen - organiseert AXI Group in samenwerking met Vlerick en i-mens een online live debat om op zoek te gaan naar lessons learned, best practices en how to's voor de toekomst.

Ik schrijf me in voor het debat

Inspirerende succesverhalen binnen de overheid en zorginstellingen

De overheid bevond zich de voorbije maanden samen met de zorgsector in het oog van de storm. Burgers en bedrijven doen nu enerzijds meer dan ooit een beroep op de overheid voor ondersteuning, diensteverlening en informatiewinning.

Publieke organisaties en zorginstellingen schakelen reeds enige tijd een versnelling hoger in de digitale transformatie en hebben dan ook nood aan een nieuw en verbeterd digitaal leiderschap om op het wensbare, innovatieve niveau te raken.

  Maak kennis met de sprekers

  Stijn Viaene, Professor Digitale Transformatie @ Vlerick en Joachim Vanden Brande, Directeur Architectuur @ AXI Group gaan in debat met Dorien Vandormael, Strategic Manager Innovation @ i-mens.

  Joachim Van den Bergh, Senior Researcher @ Vlerick, legt hen het vuur aan de schenen tijdens dit live broadcasted debat vanuit de kantoren van LoQutus in Sint-Denijs-Westrem.

  Q&A

  Tijdens het online live debat is het mogelijk om vragen te stellen, die de moderator kan laten doorvloeien naar de journalist. Voor onbeantwoorde vragen of voor vragen die zich nadien stellen, kunt u steeds mailen naar Jean Blondeel.

  Datum: Dinsdag 23 juni 2020

  Duurtijd: 14:00 - 15:00

  Doelgroep: leidinggevenden, beslissingsnemers, innovation leaders binnen de overheids- en zorgsector

  Taal: Nederlands

  Locatie

  Online
  Webcast
  Live debat, België

  Live broadcasted debat: na uw aanmelding ontvangt u een e-mailbevestiging met daarin een link om het live debat bij te wonen. Een dag voor het debat ontvangt u een reminder met opnieuw de link naar het debat.

  Aanvullende info
  Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jean Blondeel.

  Lees meer over het Vlerick & LoQutus onderzoek
  Ontdek onze evenementen