We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.
 

Afbeelding
IT Roadmap workshop
Logo axi strategy

IT Management

AXI heeft jarenlange ervaring met het perfect op elkaar afstemmen van uw business doelstellingen naar een doelgerichte, opvolgbare digitale en future-proof strategie. Onze architecten werken klantgericht en hebben uitgebreide sectorkennis om relevante business kennis te kunnen borgen.

 

Door gebruik te maken van gespecialiseerde architecture tools kunnen onze architecten uw roadmap van begin tot eind documenteren. Bovendien is het zo veel eenvoudiger om deze voortdurend aan te passen en bij te stellen waar nodig om deze levend en dynamisch te houden.

 

Digitale transformatie 

 

'Van strategie naar uitvoering'.


Aan de hand van pragmatische toepassing van Enterprise Architecture Management begeleiden we uw organisatie bij de realisatie van strategische doelstellingen op vlak van digitale transformatie. Door het combineren van verschillende competenties zoals Enterprise Architectuur, Solution Architectuur, Business en functionele analyse kunnen we de interne werking van uw organisatie versterken om een gezamenlijk succesverhaal te schrijven. 

 

Voor organisaties die hun eerste stappen hierin zetten bieden we ook een laagdrempelige ‘Digital Maturity Scan’ aan om samen de strategie uit te zetten en de concurrentiepositie van uw organisatie te verstevigen.

AXI & Vlerick Event - Ecosysteem denken en werken binnen de overheid: verhalen uit de praktijk

 

Donderdag 15 december 2020

 

Tijdens dit online event laten AXI en Vlerick enkele digital leaders aan het woord over de kracht van ecosysteem denken en werken. Aan de hand van concrete uitdagingen, vertellen zij elk hun boeiend verhaal.

IT strategie & management

 

We zorgen voor een uitvoerbare IT governance op maat van uw organisatie. Praktisch en wendbaar. We laten ons hierbij inspireren door SAFe (Scaled Agile Framework) voor het samengaan tussen Enterprise Architecture Management en Lean Portfolio Management.

 

 

Overzicht van SAFe 5.0

 

Enterprise Architecture Management

 

Als Benelux partner en reseller van LeanIX zijn we in staat om op een efficiënte manier Enterprise Architecture Management te introduceren in uw organsatie. Met onze Proof of Value tezamen met de krachtige en gebruiksvriendelijke tooling van LeanIX coachen we uw organisatie naar een mature architecturale manier van werken.

 

Onze Enterprise Architects helpen u door uw IT perfect af te stemmen op uw business.

 

Met de hulp van onze partner LeanIX, wereldleidende Enterprise Architecture Management (EAM) software en tooling doen we dit op een moderne, efficiënte en agile manier.

 

Screenshot van LeanIX demo