We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.
 

Afbeelding
IT Roadmap workshop
Logo axi strategy

IT Management

AXI heeft jarenlange ervaring met het perfect op elkaar afstemmen van uw business doelstellingen naar een doelgerichte, opvolgbare digitale en future-proof strategie. Onze architecten werken klantgericht en hebben uitgebreide sectorkennis om relevante business kennis te kunnen borgen.

 

Door gebruik te maken van gespecialiseerde architecture tools kunnen onze architecten uw roadmap van begin tot eind documenteren. Bovendien is het zo veel eenvoudiger om deze voortdurend aan te passen en bij te stellen waar nodig om deze levend en dynamisch te houden.

 

Digitale transformatie 

 

'Van strategie naar uitvoering'.


Aan de hand van pragmatische toepassing van Enterprise Architecture Management begeleiden we uw organisatie bij de realisatie van strategische doelstellingen op vlak van digitale transformatie. Door het combineren van verschillende competenties zoals Enterprise Architectuur, Solution Architectuur, Business en functionele analyse kunnen we de interne werking van uw organisatie versterken om een gezamenlijk succesverhaal te schrijven. 

 

Voor organisaties die hun eerste stappen hierin zetten bieden we ook een laagdrempelige ‘Digital Maturity Scan’ aan om samen de strategie uit te zetten en de concurrentiepositie van uw organisatie te verstevigen.

Het Vlerick - AXI Prime Foundation Partnership

 

Digitale transformatie leidt vaak tot veranderingen in de relaties tussen verschillende partijen. De rollen binnen een ecosysteem worden herschikt. Dit is zeker het geval voor die ecosystemen waarin de overheid een prominente rol speelt.

 

Wat is de rol van een overheidsorgaan in dat ecosysteem? In welk ecosysteem ze zich ook bevinden - gezondheidszorg, economie, energie, enz. - overheidsinstanties moeten de digitale transformatie meer orkestreren dan ze momenteel doen. Experimenten zijn niet langer voldoende. Het is tijd dat ze er zich op toespitsen.

 

AXI en Vlerick Business School werkten gedurende 2020 - 2021 samen om te onderzoeken hoe digitaal leiderschap leidt tot betere resultaten in de publieke sector. Het partnerschap is bedoeld om organisaties in de publieke sector te helpen bij hun digitale transformaties door middel van inspirerende evenementen en inzichtelijke onderzoekspublicaties.

IT strategie & management

 

We zorgen voor een uitvoerbare IT governance op maat van uw organisatie. Praktisch en wendbaar. We laten ons hierbij inspireren door SAFe (Scaled Agile Framework) voor het samengaan tussen Enterprise Architecture Management en Lean Portfolio Management.

 

 

Overzicht van SAFe 5.0

 

Enterprise Architecture Management

 

Als Benelux partner en reseller van LeanIX zijn we in staat om op een efficiënte manier Enterprise Architecture Management te introduceren in uw organsatie. Met onze Proof of Value tezamen met de krachtige en gebruiksvriendelijke tooling van LeanIX coachen we uw organisatie naar een mature architecturale manier van werken.

 

Onze Enterprise Architects helpen u door uw IT perfect af te stemmen op uw business.

 

Met de hulp van onze partner LeanIX, wereldleidende Enterprise Architecture Management (EAM) software en tooling doen we dit op een moderne, efficiënte en agile manier.

 

Screenshot van LeanIX demo