AXI Webinar - Microsoft 365 optimaal benutten

On-demand webinar

 

Tijdens dit on-demand webinar overlopen we best practices en zeer nuttige tips om de inrichting en het delen van informatie via Microsoft 365 te optimaliseren.

 

Dit laat gebruikers toe om de M365 apps Teams, SharePoint en OneDrive op een correcte en beheersbare manier te gebruiken en te organiseren.

Ik schrijf me in
Header logo

Waarom u dit on-demand webinar niet mag missen

Vermijd hick-ups door uw Microsoft 365 omgeving en tools praktisch en zorgvuldig in te richten en steeds correct te gebruiken.

 

U bent sinds de lockdown in 2020 aan de slag met Teams of u werkt reeds langer met Microsoft 365? Dan weet u als geen ander dat het belangrijk is om goede afspraken te maken omtrent deze tools. De inrichting van Microsoft 365 en waar u Teams, SharePoint en OneDrive best voor gebruikt en hoe u deze optimaal organiseert, zijn zaken waar u goed dient over na te denken.

 

Tijdens dit webinar geeft Dries Verdonckt, Employee Productivity Strategist bij AXI, u fieldproven richtlijnen mee om de M365 omgeving beheersbaar te maken voor zowel uw IT team als uw eindgebruikers.

Praktische informatie

Doelgroep: voor beslissingsnemers en eindgebruikers

Hoe bekijkt u de sessie: Na uw aanmelding kunt u de on-demand sessie direct bekijken. Bovendien krijgt u de link naar de on-demand sessie via e-mail toegestuurd.

Taal: Nederlands

Vragen: Uw vragen kunt u mailen naar Isalien Van Laere.

Ik schrijf me in

 

On-demand AXI webinar - Microsoft 365 optimaal benutten

Ontdek de drie Microsoft Teams webinars

Afbeelding
Afbeelding van online meeting

Haal alles uit Microsoft Teams

Tijdens dit on-demand webinar reiken wij u best practices en zeer nuttige tips aan om team collaboration binnen uw organisatie te verbeteren met Microsoft Teams.

Ik schrijf me in
Afbeelding
Afbeelding van een goed georganiseerde organisatie

Microsoft 365 optimaal benutten

Tijdens dit on-demand webinar overlopen we best practices en zeer nuttige tips om de inrichting en het delen van informatie via Microsoft 365 te optimaliseren.

Ik schrijf me in
Afbeelding
Afbeelding van een goed georganiseerde organisatie

Governance als key tot succes

Tijdens dit on-demand webinar wordt uitgelegd hoe u governance via het Microsoft Power Platform in Microsoft Teams & Microsoft 365 integreert.

Ik schrijf me in

Lees onze blogs over digital workplace