We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Network en Security services
Logo axi strategy

Network en Security services

Security staat bovenaan de bedrijfsagenda. Om uw gebruikers en uw data te beschermen tegen gerichte aanvallen, biedt AXI diepgaand advies en managed security services aan. De services richten zich op de beveiliging van het volledige netwerk, web security, applicaties en access control. Als netwerk expert hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van wired en wifi netwerken.

 

 

Is uw netwerkbeveiliging klaar voor meer mobiliteit, BYOD en IoT?

 

Met de vendoronafhankelijke Aruba ClearPass Network Access Control oplossing verzekert u zich van een consistent en veilig toegangsbeleid voor uw vast en draadloos bedrijfsnetwerk. Aruba ClearPass is een oplossing van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Als system integrator hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van bekabelde en draadloze netwerken. Vertrouw op onze doorgedreven expertise voor de vlotte en veilige connectie van mobile devices en de facilitering van BYOD- en IoT-apparaten.

Hoe Aruba ClearPass het verschil maakt

 

 

  • Geen kans op vendor lock-in. ClearPass werkt met open standaarden.
  • Perfecte ondersteuning voor multivendor-netwerken: Aruba, Cisco, Juniper Networks en meer.
  • Real-time overzicht van alle devices, controllers en switches. Perfect voor snelle troubleshooting.
  • Talrijke authenticatiemogelijkheden in multivendor-omgevingen.
  • Zeer goede schaalbaarheid bij grote implementaties.
  • Eenvoudig en snel inzetbaar op multi-sites.
  • Professionele en volledig aanpasbare gastmodule voor snelle en altijd veilige onboarding.
  • Eenvoudig te versterken met andere Aruba oplossingen, zoals de easy-to-use beheerstool AirWave.

Onze portfolio aan netwerk services

Netwerk Consultancy Services

Samen met u werken onze consultants een roadmap uit waarin uw functionele en technische wensen als uitgangspunt worden genomen. Centraal staat de inrichting van een toekomstgerichte netwerkoplossing die perfect aansluit op de uitdagingen van uw organisatie.

Netwerk Check

Hoe kunt u uw bedrijfsnetwerk optimaliseren? Onze experts brengen uw bekabelde en draadloze netwerk in kaart en verzamelen hun aanbevelingen in een uitgebreid rapport. Dat doen we aan de hand van een topologie analyse, LAN analyse, router/firewall analyse en een wifi analyse.

Wireless Site Survey

Een succesvolle implementatie van een Wifi-netwerk begint met een kwalitatief design en een goede WLAN-planning. Wij meten hoeveel access points en controllers u nodig heeft voor een volledige dekking en bepalen wat de beste plaatsen zijn om ze te installeren. Zo garanderen wij een optimale wireless werking met hoge prestaties.

Implementatie en realisatie

Reken op onze hoogopgeleide specialisten voor de realisatie en het management van uw netwerkproject. Wij verzorgen de installatie, configuratie, implementatie en functionele testen van uw nieuwe oplossing. Dat gebeurt op projectbasis tegen een vaste prijs.

Gebouwbekabeling

Een belangrijke schakel van een goed presterend netwerk is uw databekabeling. AXI slaat daarom de handen in elkaar met ervaren partners die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, aanleggen en certificeren van koper- en glasvezelverbindingen.

Mission Critical Support voor Aruba

We zetten stevig in op trainingen, reporting en 24 op 7 professionele ondersteuning om perfect aan uw bedrijfsnoden te kunnen beantwoorden. Als Aruba expert bieden wij service level agreements met ijzersterke garanties op het vlak van coverage, response en restoration times.

Axi frame

Download nu het e-book


'Verscherp de controle op uw bedrijfsnetwerk met Aruba ClearPass'

 

In het e-book wordt duidelijk uitgelegd hoe u uw heterogeen bedrijfsnetwerk op een eenvoudige en kostefficiënte manier kunt beheren en beveiligen.

 

U maakt kennis met de Aruba ClearPass Network Access Control oplossing en de netwerk services van AXI.

Waarom CASA koos voor Aruba ClearPass

 

AXI heeft CASA begeleid bij de overstap naar een high performance netwerk dat een veilige toegang biedt aan meer dan 200 CASA shops, het hoofdkantoor en de distributiecentra.

 

Met de geïmplementeerde Aruba ClearPass oplossing is CASA er in geslaagd om een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk te verlenen aan alle CASA personeelsleden, guest users, BYOD, robots, geautomatiseerde autonome trucks, lastdragers en IoT-toestellen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.

Bekijk AXI's on-demand aanbod rond Networking & Security oplossingen en diensten

Afbeelding
AXI Cloud Event 2021 - sessie Tim

Een cyber resilience IT omgeving opzetten met proven cloud security oplossingen

Sinds COVID-19 werken steeds meer medewerkers van thuis uit en worden bedrijven meer dan ooit aangevallen door internetcriminelen die hen met gijzelsoftware in hun greep proberen te krijgen. Organisaties hebben reeds uiteenlopende maatregelen genomen tegen ransomware.

 

In deze sessie zal duidelijk worden waarom u uw IT omgeving best in handen legt van marktleidende cloud security oplossingen en de bijbehorende services

Bekijk hier de on-demand sessie
Afbeelding
webinar aruba as a service

Een future-proof bedrijfsnetwerk met Aruba Network as a Service

Uw bedrijfsnetwerk is niet alleen complexer geworden maar het ontbreekt IT afdelingen vaak aan de benodigde tijd. Een goed beheer van uw volledige netwerkinfrastructuur vereist specialistische kennis en continue monitoring. 

 

Dankzij Aruba Network as a Service (NaaS) hoeft uw organisatie zich geen zorgen meer te maken over de volledige (multi-site) netwerkinfrastructuur. Het wired & wireless bedrijfsnetwerk voldoet altijd aan de juiste eisen om uw ambities te realiseren én uw organisatie perfect te ondersteunen in de digitale transformatie.

 

Tijdens dit webinar ontdekt u de voordelen van Aruba Network as a Service (NaaS).

Ik wil het on-demand webinar bekijken
Afbeelding
webinar veeam

Voorbereid zijn op ransomware aanvallen met Veeam v10

Tijdens dit on-demand webinar verneemt u hoe u backups beter kunt beschermen tegen ransomware. Stap voor stap wordt uitgelegd hoe u met behulp van de nieuwe Veeam versie 10 op een veilige, snelle en geautomatiseerde manier backups kunt maken van uw bedrijfsdata.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
HPE webinar

Uw data maximaal beschermen tegen ransomware met HPE technologie

Tijdens dit on-demand webinar worden de nieuwste HPE oplossingen toegelicht om uw business data te beschermen tegen ransomware. U krijgt helder inzicht in de mogelijkheden van HPE StoreOnce Catalyst in combinatie met Veeam Backup & Replication.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar MS endpoint

Ransomware preventie voor Windows 10 clients met Microsoft Endpoint Manager

Tijdens dit on-demand webinar krijgt u inzicht in de beste maatregelen voor het beveiligen van MS Windows 10 clients. Ingezoomd wordt op MS EndPoint Manager: een end-to-end oplossing die de mogelijkheden van SCCM en Microsoft Intune bundelt en aanvult met nieuwe functionaliteiten.

Bekijk het on-demand webinar
Afbeelding
webinar clearpass

Uw bedrijfsnetwerk goed beschermen tegen ransomware met HPE Aruba ClearPass

Tijdens het on-demand webinar leggen we uit hoe u voorkomt dat ransomware zich over uw wired en wireless netwerk verspreidt. De focus ligt op het voorkomen van network security breaches via de inzet van geavanceerde secure NAC oplossingen; inzetbaar in multi-vendor omgevingen.

Bekijk het on-demand webinar

Wilt u meer grip op uw bedrijfsnetwerk?

 

Elke samenwerking begint voor ons met een goed gesprek. Onze experts luisteren naar wat u echt nodig heeft en vertalen uw functionele en technische wensen naar een netwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie. 

 

Neem contact op met AXI voor professioneel advies en oplossingen op maat.