We helpen u de digitalisering toe te passen in uw dagdagelijkse realiteit. 

Niet met eenmalige oplossingen. Wél met een holistische aanpak.

 

Eerst door uw unieke uitdagingen strategisch onder handen te nemen.

Dan door de best passende IT-oplossingen in uw organisatie te implementeren.

Afbeelding
Network en Security services
Logo axi strategy

Network en Security services met Aruba ClearPass

Is uw netwerkbeveiliging klaar voor meer mobiliteit, BYOD en IoT?

 

Met de vendoronafhankelijke Aruba ClearPass Network Access Control oplossing verzekert u zich van een consistent en veilig toegangsbeleid voor uw vast en draadloos bedrijfsnetwerk. Aruba ClearPass is een oplossing van Aruba, a Hewlett Packard Enterprise company.

 

Als system integrator hebben we jarenlange ervaring in het ontwerpen, implementeren en beheren van bekabelde en draadloze netwerken. Vertrouw op onze doorgedreven expertise voor de vlotte en veilige connectie van mobile devices en de facilitering van BYOD- en IoT-apparaten.

Hoe Aruba ClearPass het verschil maakt

 

 

  • Geen kans op vendor lock-in. ClearPass werkt met open standaarden.
  • Perfecte ondersteuning voor multivendor-netwerken: Aruba, Cisco, Juniper Networks en meer.
  • Real-time overzicht van alle devices, controllers en switches. Perfect voor snelle troubleshooting.
  • Talrijke authenticatiemogelijkheden in multivendor-omgevingen.
  • Zeer goede schaalbaarheid bij grote implementaties.
  • Eenvoudig en snel inzetbaar op multi-sites.
  • Professionele en volledig aanpasbare gastmodule voor snelle en altijd veilige onboarding.
  • Eenvoudig te versterken met andere Aruba oplossingen, zoals de easy-to-use beheerstool AirWave.

Download nu het e-book


'Verscherp de controle op uw bedrijfsnetwerk met Aruba ClearPass'

 

In het e-book wordt duidelijk uitgelegd hoe u uw heterogeen bedrijfsnetwerk op een eenvoudige en kostefficiënte manier kunt beheren en beveiligen.

 

U maakt kennis met de Aruba ClearPass Network Access Control oplossing en de netwerk services van AXI.

Waarom CASA koos voor Aruba ClearPass

 

AXI heeft CASA begeleid bij de overstap naar een high performance netwerk dat een veilige toegang biedt aan meer dan 200 CASA shops, het hoofdkantoor en de distributiecentra.

 

Met de geïmplementeerde Aruba ClearPass oplossing is CASA er in geslaagd om een veilige toegang tot het bedrijfsnetwerk te verlenen aan alle CASA personeelsleden, guest users, BYOD, robots, geautomatiseerde autonome trucks, lastdragers en IoT-toestellen.

Please accept marketing-cookies to watch this video.
axi

On-Demand Webinar

 

Ontdek in 30 minuten hoe u de controle op uw bedrijfsnetwerk versterkt met Aruba ClearPass

Onze portfolio aan netwerk services

Netwerk Consultancy Services

Samen met u werken onze consultants een roadmap uit waarin uw functionele en technische wensen als uitgangspunt worden genomen. Centraal staat de inrichting van een toekomstgerichte netwerkoplossing die perfect aansluit op de uitdagingen van uw organisatie.

Netwerk Check

Hoe kunt u uw bedrijfsnetwerk optimaliseren? Onze experts brengen uw bekabelde en draadloze netwerk in kaart en verzamelen hun aanbevelingen in een uitgebreid rapport. Dat doen we aan de hand van een topologie analyse, LAN analyse, router/firewall analyse en een wifi analyse.

Wireless Site Survey

Een succesvolle implementatie van een Wifi-netwerk begint met een kwalitatief design en een goede WLAN-planning. Wij meten hoeveel access points en controllers u nodig heeft voor een volledige dekking en bepalen wat de beste plaatsen zijn om ze te installeren. Zo garanderen wij een optimale wireless werking met hoge prestaties.

Implementatie en realisatie

Reken op onze hoogopgeleide specialisten voor de realisatie en het management van uw netwerkproject. Wij verzorgen de installatie, configuratie, implementatie en functionele testen van uw nieuwe oplossing. Dat gebeurt op projectbasis tegen een vaste prijs.

Gebouwbekabeling

Een belangrijke schakel van een goed presterend netwerk is uw databekabeling. AXI slaat daarom de handen in elkaar met ervaren partners die gespecialiseerd zijn in het ontwerpen, aanleggen en certificeren van koper- en glasvezelverbindingen.

Mission Critical Support voor Aruba

We zetten stevig in op trainingen, reporting en 24 op 7 professionele ondersteuning om perfect aan uw bedrijfsnoden te kunnen beantwoorden. Als Aruba expert bieden wij service level agreements met ijzersterke garanties op het vlak van coverage, response en restoration times.

Axi frame

Wilt u meer grip op uw bedrijfsnetwerk?

 

Elke samenwerking begint voor ons met een goed gesprek. Onze experts luisteren naar wat u echt nodig heeft en vertalen uw functionele en technische wensen naar een netwerkoplossing die perfect is afgestemd op uw organisatie. Neem contact op met AXI voor professioneel advies en oplossingen op maat.