AXI events

In Nederland

AXI in de zorg

Tijdens deze interactieve informatiesessie kunt u kennismaken met de AXI softwareoplossingen voor de automatisering van de inkomende facturenstroom, de optimalisatie van het purchase-to-pay proces, de begroting, het financieel beheer en de rapportage.

In België

Boekhouding in de overheid: what's next?

Om de administratieve druk binnen de financiële administratie te verlagen, kijken diverse overheidsinstellingen uit naar nieuwe oplossingen. Tijdens een 1-op-1 sessie maakt u kennis met de toekomstgerichte financiële software van AXI.

Begroten en prognotiseren binnen de zorg- en welzijnssector

Maak kennis met de AXI begrotingsoplossing voor het opstellen en het bewaken van de begroting.

Ontbijtsessie: Efficiënter vergaderen met de digitale flipchart van Samsung

Tijdens deze ontbijtsessie laten AXI en Samsung u kennismaken met Samsung Flip. Een makkelijk verplaatsbare digitale flipchart die iedere ruimte omtovert tot een meeting room.

HP seminar: De werkplek van de toekomst

Tijdens dit seminar op locatie bij HP in Diegem nemen we u mee naar de werkplek van de toekomst. Een werkplek die naadloos aansluit op hoe moderne medewerkers werken én leven.

Radicaal digitaliseren van de dossierbehandeling

Om het proces van de dossierbehandeling te optimaliseren en de doorlooptijd van dossiers te versnellen, bespreken experten tijdens een twee uur durende informatiesessie de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierbij worden de negen principes van Vlaanderen Radicaal Digitaal als uitgangspunt genomen

Contact

AXI België
tel 00 32 3 860 40 00
info@axi.be

AXI Nederland
tel 00 31 76 572 55 00
info@axi.nl

AXI

AXI is een 230 medewerkers tellend ICT bedrijf, actief in België en Nederland. We bouwen innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, service organisaties en winkelketens. Onze infrastructuur services omvatten: cloud services, hardware- en software licentieverkoop, implementatie en beheer van ICT omgevingen.