AXI events

In België

AXI in de zorg

Tijdens de informatiesessie 'AXI in de zorg' tonen we hoe u - met behulp van onze purchase-to-pay software - de efficiëntie van het inkoopproces extra kunt verhogen.

De modernisering van de boekhouding

Om de administratieve druk binnen de financiële administratie te verlagen, kijken diverse overheidsinstellingen uit naar nieuwe oplossingen. Tijdens een 1-op-1 sessie maakt u kennis met de toekomstgerichte financiële software van AXI.

De migratie naar een HP Secure Managed Print Services oplossing

Tijdens dit seminar rond managed print services worden maatregelen belicht om het beheer van het printerpark te professionaliseren en het gebruiksgemak te verhogen. Bovendien wordt ingezoomd op veelvoorkomende beveiligingsrisico's en hoe deze kunnen worden verholpen.

Dell EMC Storage voor midrange en grote omgevingen

Tijdens het Dell EMC Storage event wordt ingezoomd op het storage portfolio voor midrange en grote omgevingen: midrange datastorage, NAS oplossing voor grootschalige datasets en virtuele machine voor gegevensbeveiliging.

Radicaal digitaliseren van de dossierbehandeling

Om het proces van de dossierbehandeling te optimaliseren en de doorlooptijd van dossiers te versnellen, bespreken experten tijdens een twee uur durende informatiesessie de nieuwste technologische ontwikkelingen. Hierbij worden de negen principes van Vlaanderen Radicaal Digitaal als uitgangspunt genomen

In Nederland

AXI in de zorg

Tijdens deze interactieve informatiesessie kunt u kennismaken met de AXI softwareoplossingen voor de automatisering van de inkomende facturenstroom, de optimalisatie van het purchase-to-pay proces, de begroting, het financieel beheer en de rapportage.

Contact

AXI België
tel 00 32 3 860 40 00
info@axi.be

AXI Nederland
tel 00 31 76 572 55 00
info@axi.nl

AXI

AXI is een 230 medewerkers tellend ICT bedrijf, actief in België en Nederland. We bouwen innovatieve software voor overheidsinstellingen, zorginstellingen, service organisaties en winkelketens. Onze infrastructuur services omvatten: cloud services, hardware- en software licentieverkoop, implementatie en beheer van ICT omgevingen.